UnitedTears

31 december, passion for books

Publicerad 2008-12-31 20:38:28 i Allmänt,

Idag har jag haft mycket ont i halsen, vilket inte är kul. Knarka halstabletter av olika slag som inte ville hjälpte blev det ju då. Trött kan jag ju säga att jag har varit också. Sikken nyårsafton det blev för mig. Skulle varit i Arboga nu, hos någon Susanna och med min Betty. Men nej, det var inte menat för mig att komma dit. Istället är jag fast här hemma. Visst, det är inte så fel. Men inte så jättekul heller när man var inställd på annat. Menmen, jag får åka till Betty en helg eller så.

När man är trött och halvdan då finns det inget som går upp mot att läsa! Det finns inget som klår en lugn stund med en bra bok i ett mysigt hörn. Idag har jag visserligen bara läst mangaserien K2 Kill Me, Kiss Me, som jag köpte för nått år sen. Det är tredje gången jag läser den, så den är bra! Jag har varit väldigt Harry Potter sugen nu också de senaste dagarna, men det har inte blivit att jag tagit upp de böckerna än. Jag har ju börjar på Vargbröder som jag inte är på humör för att läsa. Nej, det lär bli Harry Potter snart. Antingen sista boken (igen, för fjärde gången, I think), eller så börjar jag från början och läser bok för bok. Jag har inte bestämt mig än.
Det finns så många böcker jag vill läsa och längtar efter. Bl a är det från den där serien som jag lånat av Tomas. Den femte boken har inte kommit ut än och jag kan inte vänta! Sen vill jag även läsa The Eldest och Brisingr, uppföljarna till Eragon. Brilliance of the Moon måste jag också införskaffa, för den sista boken i serien The Otori Clan fick jag i julklapp, men Brilliance of the Moon kommer innan den. PS I Love You vill jag läsa också, och ja, det är väl det som jag har på intresset nu. Det är alltså en del som jag måste köpa. Och ja, de ska köpas! Lånas går icke. Dels hatar jag att ha pressen på mig att lämna tillbaka en bok, inom en viss period om det är bibliotekets, eller att lämna tillbaka alls. Det mycket behändigare att ha en bok som man kan läsa när man känner för, med två års mellanrum om så skulle vara. Sen, vad för bibliotek skulle jag ha om jag inte hade några böcker att fylla ut det med? Jag har nämligen en dröm att en dag ha ett eget litet bibliotek. Inte för allmän utlåning, utan för mig själv. Det finns inget bättre än vackra hyllor proppade med vackra böcker! När jag ser sånt, på bild och i verklighet, då når jag smältpunkten! Pocket eller inbunden spelar ingen roll. Så länge jag har alla i en serie i samma format, då är jag nöjd. Det är inte heller kul med delar av en bra serie, så då ska det vara alla man ska ha, tycker jag.

Library
Är det inte en underbar syn?!

Okej, nog pratat om böcker. Nu ska jag ta och göra något vettigt. Läsa kanske?

GOTT NYTT ÅR!

Bye!

30 december, Johnny Depp som tröst

Publicerad 2008-12-30 22:13:20 i Allmänt,

Idag blev det ingen Betty Da Kung för mig, som det var tänkt.
Nej, istället går jag och blir sjuk. Jag som klarat mig så länge så klart också bli smittad.
PRECIS när det är dags att åka.
Eftersom jag inte fick det äran att umgås med Betty så tröstade jag mig med att
se på lite film med Johnny Depp, Cry Baby.
Eftersom Johnny Depp är min absoluta favoritskådis ägnar jag resten av detta blogginlägg
åt just honom.

Hitta någon bättre än Johnny Depp och du är Bra!

Johnny Depp är jordens antagligen snyggaste kille, och filmvärldens bästa skådis. Alla hans filmer vill jag se, bara för att han är med! Hur dålig en film är så blir den alltid en aning bättre när han är med. Han kan göra en film 1000 gånger bättre än vad den egentligen skulle varit. Bara hans sätt att vara. Han är ju helt underbar. Snygg, och har en härlig röst som man kan känna igen ÖVERALLT!
Alla slags roller har han spelat. Han har vart med i filmer för barn och får vuxna, och vanliga familjefilmer. Storsäljare, som mindre filmer. I de flesta har han även haft huvudrollen. Dock inte i början av karriären då han till exempel i Platonen endast är med i ca 1 sekund, vilket är en skam. Fast där är han så klart lika snygg som alltid!
Det här inlägget har jag nu skrivit om och skrivit om och skrivit om, så klockan har hunnit bli ganska mycket. Eftersom jag vill bli bättre så fort som möjligt och dunderkuren mot det är att sova, så borde jag göra det. Texten blev kort, men that's life. Det viktigaste kom med! Så, God Natt!
Bye!

28 december, tjejmyskväll och valplycka

Publicerad 2008-12-28 15:38:02 i Allmänt,

Snart kommer mina underbara kompisar på lite tjejmyskväll hos mig! Eftersom det är jag som står för det blir det så klart mycket frukt och grönt. Jag kände mig inte helt hundra förut, men det kan bero på utslitenhet typ. I vilket fall som helst så mådde jag bättre efter lite glass! Glass är ju värsta magiska dunderkuren! Nu längtar jag tills de andra kommer, för det kommer bli kul! Jag har städat upp i gäststugan och gjort i ordning så nu är där jättefint. Det var det så klart innan också, men med lite för mycket som inte hörde dit. De sakerna städade jag undan, flyttade om lite och vips så var det klart för en tjejkväll!

Eftersom jag nu inte skrivit på ett tag så kan jag berätta lite om min jul också. Den var jättehärlig. Det tror jag var den bästa julen hittills! Visst, julkänslan fanns kanske inte helt, men det var ändå riktigt mysigt. Som morgonpresent hade mamma köpt Trivial Pursuit Disney edition till hela familjen som vi provade på. Mamma och pappa kunde ingenting så självklart tyckte de inte så jättemycket om det. Jag tyckte det var jättekul, jag är ju rätt tokig i Disney så.
  Julen består ju i mångt och mycket av väntan. Väntan på på maten, väntan på Kalle Anka, väntan på klapparna och tomten. Jaa, väntan. Fast eftersom vi började med att äta frukost vid 10 tiden, och mamma och pappa sen var tvugna att handla, då hade det redan gått rätt lång tid. Sen när de kom tillbaka tog jag och mamma en liten promenad och sen spelade vi spelet. Eftersom mamma och pappa tröttnade fort så spelade vi inte så länge.
   Maten kom efter ett tag den med, och vi var ovanligt osnabba på att äta faktiskt så sedan var det bara en kort väntan på Kalle Anka. Jag var rätt trött då så jag missade stora delar av Ferdinand då jag istället somnade. Det var ju lite tråkigt.
   Nu var det bara julklapparna kvar att vänta på. Eftersom jag och mamma och Maja ville ut en sväng till innan det så blev det ytterligare väntan, men sen satte det igång. Jag är mycket nöjd med det jag fick! Jag fick min länge efterlängtade skiva, Varför Är Det så Ont Om Q! Det är en talbok som vi har haft sen tidigare men den har jag lyssnat så flitigt på att den är sönderspelad. Därför blev jag mycket glad när jag fick den igen! Sen fick jag även massa böcker och en Fightstar skiva, lite strumpor och underkläder, Dove hud- och duschkräm, necessär med smått och gått av Maja, lite pengar och presentkort och annat skojjigt!
  Nu är det ju inte presenterna som räknas egentligen på jul, utan gemenskapen, fast nog är klapparna en del av det. Det är precis lika kul, om inte roligare, att ge bort än att ta emot. Mamma blev ju gråtfärdig i år igen då hon fick kalendern jag gjort till henne (pappa fick en likadan), sen fick mamma ett örngott med änglar och pappa choklad från mig, Maja och Robin. Robin fick Pistvakt och Maja en liten Beautybox som jag hållt på med länge.

Vad man mer MÅSTE berätta, det är ju att VALPARNA HAR KOMMIT! Oj, va kul det är! Jag längtar så tills vi ska åka och hälsa på dom. Jag har sett bilder på Maries blogg och dom verkar riktigt härliga. Mamma har redan sett ut våran lilla Disney (det fina namnet som jag kom på!) Om 8 veckor då får vi hem honom. Jag kan inte vänta! Det ska ju bli lite min vovve det där. Troligtvis kommer han hit veckan innan sportlovet så tyvärr missar jag honom en vecka eftersom jag reser bort på sportlovet, men det får jag ta ikapp sen! Jag LÄNGTAR verkligen tills han kommer! Åååh, jag blir helt överlycklig och hyper när jag tänker på honom, men ....

...ja, nu kommer nog snart mina kompisar så jag borde gå. Får fortsätta another time.

See ya
Bye!


Den stolta pappan och bushunden!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela