UnitedTears

29, september

Publicerad 2008-09-29 19:58:15 i Allmänt,

Nu är det väl så att jag måste säga att mitt absolut största intresse måste ligga i det engelska språket! Jag tycker det är så himlans kul att läsa, prata och lyssna till engelskan. Ett annat intresse jag har är att skriva, noveller och så vidare. Mitt absoluta favoritband är ju så klart McFly, en av mina favoritstäder är Göteborg och jag gillar att sova, även om jag sover dåligt typ varje natt. Inte drömmer jag några speciella drömmar heller med tanke på hur "lätt" jag sover. Så, jag får aldrig de där härliga och roliga drömmarna om mina idoler, eller killar jag gillar osv. Fast jag har faktiskt på senare tid börjat drömma saker som jag inte vet är sanna eller inte, men det hör inte hit. Jo, nu är det så att EN natt, drömde jag faktiskt om McFly! Självklart var ju mina konversationer med dem på engelska. Inte nog med det, min dröm utspelade sig i Göteborg! Nu var det så att denna drömmen var riktigt bra så jag bestämde mig för att skriva ner lite så jag inte skulle glömma den. Senare samma dag, eller om det var dagen därpå, kom jag på att jag kunde jag skriva ner den som en novell (!) till min "novellsamling" om McFly. Det var bara att sätta igång och skriva. Jag skrev och jag skrev, jag har nog aldrig varit så inne i mitt skrivande någon gång. Eftersom denna novell skulle läggas upp på en sida där jag endast har utländska vänner fick den bli skriven på engelska (som alla mina andra McFly-noveller). Samma natt blev den klar. Jag kunde inte sluta skriva. Jag tänkte att jag skulle lägga upp resultatet här, så om skulle det kännas kul att läsa lite om min dröm, som jag självklart lagt till lite extra kryddning på, så here it comes! Det är en länk från min blog på http://www.myspace.com/


http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=142260158&blogID=413434615

Vill ni läsa mer små McFly-noveller, ganska usla, men ändå, så är det bara att kolla in resten av bloginläggen där.

Enjoy reading, Bye!

24 september, Time for English

Publicerad 2008-09-24 19:26:32 i Allmänt,

Ok, I told you I would write in English this time, so I guess I'll have to do it then and have it over with. Ok, I love to write in English, but mostly I don't let the whole world have access to read it. Anyway, to make this day a bit more miserable, I've got a cold. Hard to breathe through my nose, which I always breathe through, and if that wasn't enough. The cold has also been kind enough to give me a nice headache. Except from my cold and tiredness, this day hasn't been that bad. I spent hours talking to Jennifer which was really nice! Then after school I went to Victoria's, talked about the paper, about camera's and about everything and nothing.
   Of course, now when I finally decided to write in English I can't find words for stuff, so I think I'll end it here with telling you all that I hate maths! The worst subject ever, and I can't understand a shit! But having the computer on, makes it all much easier, nooot. Anyway, math's waiting for me *sighs*

Bye!
 

23 september, snabb på orientering

Publicerad 2008-09-23 13:51:05 i Allmänt,

Okej, jag pallar inte skriva ett inlägg på engelska idag. Det får typ bli nästa gång. Det första jag absolut måste meddela bara, det är att idag FICK JAG McFLY'S NYA SKIVA!! Hurray på mig vad glad jag är! Den håller jag på att lägga in på datorn så jag sedan kan lägga in den på mobilen! Den nya mobilen då. Den förra krånglade ju lite så där mycket. Till exempel när jag skulle hem från stan vid halv 2 på natten i fredags. Skulle då ringa mamma för att säga att jag var på väg, men då hör jag inte när det tutar, och inte när de svarar och när de svarat så hör varken jag, eller mamma (fast det var nog pappa som svarade förresten), ett skit. Det är ju så bra det. Sitter där på en länsbuss, med fulla personer, lite halvtrevligt så där, förväntar sig att höra någon i andra änden av luren för att inte känna sig så ensam, men nej, det funkar inte. Efter att ha ringt upp varandra ungefär 10 gånger, DÅ funkade det. I söndags funkade den också, men då var vi iväg och köpte en ny. Egentligen skulle vi bara kollat, men det blev att köpa också, som det alltid blir i vår familj. Hade dock väldigt så mycket dåligt samvete eftersom den var riktigt dyr. Under de tre senaste månaderna har jag redan hunnit få en massa, dyra, saker, så det kändes inte så bra. Jag kommer i alla fall betala lite av den själv, ca 1/5. Man får väl se det lite som en tidig julklapp. Typ, en sisådär 3 månader för tidig julklapp. Fast det blir nog bra.

Tisdag, den 23 september 2008, är en rätt bra dag faktiskt. Inte nog med att jag fick min enormt efterlängtade skiva (förbeställde den redan i början av juni), vi hade friluftsdag i skolan dessutom. Det innebar att mellan 8 och 11 kunde vi komma när vi ville, sen skulle vi orientera, endast en bana, och sen fick vi sluta! Okej, det låter som att det kommer gå jättefort, men jaa, inte för mig och Daniel. TVÅ timmar efter start kom vi tillbaka. Min mentor sa att det tar ca EN timme om man går, och någon annan "drygt en timme". Jag antar att det är så det går när man går lite fel. Jag hade egentligen tänkt springa, men med tanke på min enorma smidighet har jag fortfarande ont i mitt knä efter att ha slagit i det i en DÖRRKARM i söndags, plus att jag är förkyld med redigt ont i halsen. Fast eftersom jag tog Mucoangin inatt så var det inte så farligt ändå, men vågade i alla fall inte springa, och inte heller dra till gymmet och träna efter, vilket också var tanken.

Jaja, nu ska väl jag gå ut med hundarna då, för två timmars skogspromenad räcker ju inte alls, nejnej.
Nästa gång får det bli ett engelskt inlägg. Jag ska åtminstone försöka.
Bye!


Om Du har ett äppla vill Du dela det med mig?
Om du har ett äpple  vill du dela det med mig    Eller tar du hela själv?
Eller tar du hela själv?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela