UnitedTears

21 februari, Welcome Disney!

Publicerad 2009-02-21 21:52:04 i Allmänt,

Nu så! Nu är Disney hemma! Det gick jättebra att hämta honom. Han var lite orolig och gnällig i början, men efter ett tag, när han låg bak hos mig, lugnade han sig och sov nästan resten av resan. Även om han inte sov så var han åtminstone lugn. En så liten go krabat. Direkt när han kom hit kände han sig som hemma. Inga problem med att utträtta sina behov, äta och dricka. De andra hundarna började han busa med direkt också. Så nu är det ett väldans liv där inne, för han tar sig ton mot de äldre. Få se hur länge de låter honom göra det innan det är dags att börja uppfostra. Antagligen när de väl insett att han är här för att stanna! Bilder har jag tagit så kameran är helt trött. Och pappa också för den delen. Han orkade till slut inte med den förbannade blixten som var så jobbig.
   Undrar nu om jag imorgon när jag vaknar kommer minnas att vi har en till liten bebis i huset, eller om det är alldeles för overkligt för mig att förstå.

När vi kom hem hit förut, då såg vi att det hade snöat en hel del. Det blev helt enkelt till att ploga en ny väg ner till huset från bilen. Och det samma för mig från mitt hus till det stora.

Nej, nu ska jag in och kolla hur det gick i Melodifestivalen. Min favorit är ALLTID BWO! Hoppas de gick direkt till final, även om låten inte var den bästa kanske. Jag måste erkänna att EMD var riktigt bra. Lite coolt framträdande var det där.

Just nu krånglar det med att få upp bilder, så det får komma en annan dag. Om jag inte hinner imorgon får det blir när jag kommer hem från The Big Apple.

Ha det bra!
Bye!

19 februari, long time ago

Publicerad 2009-02-19 18:31:31 i Allmänt,

Jag har inte skrivit på ett tag, jag vet, men jag har fullt upp med skolarbete. Inte nog med det har min hand krånglat länge så jag inte kan skriva någon längre stund, varken för hand eller på datorn. Nu när provet äntligen är avklarat, och det är lov nästa vecka, då tycker jag att jag kan skriva här äntligen. Kommer kunna vila handen under en längre tid sen ändå.
     Skolarbetet jag varit upptagen med har varit framför allt Tekniskt företagande (eller vad det heter), där jag skulle komma på ett eget företag och skriva budget och sånt till den. Förutom den har jag även haft fysik att tänka på. Nästan allt vi jobbat med en vi började skolan i augusti kom med på det här provet så det var mycket att tänka på och lära sig, och det krävde sin tid. När jag gjorde provet idag kändes det faktiskt rätt okej. En del uppgifter var lite svåra, men jag svarade i alla fall på allt, och med det får jag vara nöjd. Jag gjorde helt enkelt mitt bästa.

Nu är det bara 1 dag + en förmiddag innan vi får hem den lilla Disney. Hela familjen är uppspelta, framför allt mamma, och efter henne jag.

På måndag bär det av till New York också. Jag kan verkligen inte förstå att jag ska åka till New York, till USA, Amerika, till andra sidan Atlanten! Det tog mig ett halvår innan jag förstod att jag varit i England första gången. Nu lär det väl dröja ett år.

Det är ryktet, legenden, mysteriet. Om prinsessan Anastasia får oss här ifrån.

Just nu, samtidigt som jag sitter här och skriver, och väntar på maten så ser jag på en av mina absoluta favoritfilmer, Anastasia! Jag har alltid älskat den filmen, och jag har alltid tyckt att Anastasia varit så fin och varit så avundsjuk på hennes hår. Se där, det går visst att vara avundsjuk i en tecknad figur. Nog för att Anastasia har funnits, men inte såg hon ut just så, tecknad, och oreell.

Jaja, nu ska jag koncentrera mig på filmen, som en belöning efter att ha tillägnat så många kvällar till fysik och TF. Så....

Bye!Som mitt hjärta slår, svårt att vara modig, ingen tid att bli beredd
Alla säger att, livet det ska levas, ingen sa att man blir rädd
och ingen va som händer sen
på min resa
hem igen

9 februari, skridoskoåkning

Publicerad 2009-02-09 15:31:46 i Allmänt,

Igår åkte jag skridskor för första gången på LÄÄÄNGE! Det var skoj, men jag fick ont i fötterna. Är ju inte så där jättevan vid att åka. Dessutom, eftersom vi åkte på sjön, var det lite ojämt och med tanke på min ovana blev det ju ännu svårare att åka då. Men jag skottade undan lite snö till Maja, på banan som pappa så fint gjort i ordning dagen innan. En jättestor och jättefin bana hade han gjort i ordning till henne. Jag blev väldigt imponerad när jag kom ner och såg det. När vi kom upp sen var jag helt slut. Jag var fortfarande inte helt bra från att ha varit sjuk i några dagar.

Nu håller vi stadig nerdräkning här hemma! Om exakt två veckor antingen sitter vi på planet eller så är vi redan i NEW YORK! Det ska bli så himla kul! Och eftersom vi har stenkoll på det, har vi även stenkoll på när Disney kommer hem. Och det längtar jag till lika mycket, om inte mer! Jag orkade aldrig åka och hälsa på honom igår. Kände att det skulle bli för sent, och det är inte bra som det var skola idag.

Okej, eftersom jag fortfarande är helt nörd i One Tree Hill ska jag nu fortsätta se på det. Är på femte säsongen nu! Har redan sett tre avsnitt där. Dock upptäckte jag att det finns SEX säsonger, så jag ligger fortfarande väldigt mycket efter. Men det ska det genast bli ändring på!

See you later, alligator.
Bye!Sjön, med pappas bana och skog

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela