UnitedTears

26 juni, jag förstår inte!!!!!

Publicerad 2009-06-26 19:31:14 i Allmänt,

Vad är det som händer? Kommer till jobbet och får höra: "Vet du vem som är död då?" Jag skakade oförstående på huvudet. Då fick jag svaret "Michael Jackson". Hur kan det vara?! Han är (var) en levande legend. Han var en person som alltid finns här på jorden, som aldrig dör, som helt enkelt bara ska finnas! Hur kan han vara död? Jag menar, jag har aldrig varit ett stort Michael Jackson fan. Visst, han gör grymt bra musik, han är grymt bra på att dansa och jag tror inte ett skit på barnskandaler och så vidare. Dock är hans musik så pop-poppig som jag inte gillar, så jag tröttnar ganska fort, men han är bra! Nu kom jag bort från vad jag skulle säga. Så här; jag är har aldrig varit ett särskilt stort fan av honom, men ändå kände jag mig alldeles tom och ledsen efter att jag fick höra det. Jag trodde knappt på det. Det går ju inte! Nej, hela dagen har jag tänkt på det och jag kan fortfarande inte förstå det! Det är riktigt sorligt och ledsamt och eländigt och allt möjligt..... jag hittar inte ens rätt ord för att beskriva den här händelsen!

Nej, jag känner att jag kommer ingen vart med det här inlägget... Jag har sagt det jag just nu tänker och känner.... flera gånger om känns det nästan som.... så jag avslutar inlägget med

R.I.P Michael Jackson
Hearts go out Michael Jackson and his family

19 juni, snabbt inlägg

Publicerad 2009-06-19 10:56:07 i Allmänt,

Trots allt blir det att jag följer med mamma, pappa och Maja till Norrköping. Jag kände inte så mycket för att vara helt ensam idag ändå. Så, det blev till att packa ihop lite grejjer snabbt och göra sig i ordning, för snart åker vi! Hoppas bara att tävlingen inte blir allt för dryg. Men, jag har med de två första Harry Potter böckerna och även lite grejjer så jag kan måla, så det blir nog bra. Nej, dags för åksjuketablett och göra i ordning det sista innan vi åker.

See ya! Ha en trevlig midsommar alla!!
Bye!

15 juni, utflyttad och klar

Publicerad 2009-06-15 17:54:49 i Allmänt,

Då är man utflyttad och klar då!
Eller jaa, nästan. Duschen är inte klar, den kommer imorgon. Sen förstörde jag och pappa en vägg när vi satte upp hyllor så det var bara att spackla om och idag blir det målning. Dessutom blev spacklingen konstig på en vägg så där blir det också att fixa till. Så när det är klart kan jag fixa i ordning det sista. Det är lite rörigt för tillfället, men så fint! Jag är riktigt stolt måste jag säga.
 Duschen kommer ju imorgon så det är verkligen snart klart och jag är så glad!
Men bilder kommer först när Anna har varit här och sett.

Imorse blev jag väckt av att byggarbetarna var här igen. Dom skulle hjälpa oss måla lite så det kom dom och gjorde. Att jag blev väckt gjorde inget alls, hihi.
  Dock innebar det att jag blev trött idag och somnade vid tre tiden och sov i typ två timmar. Skönt var det, men jag lär väl inte kunna sova inatt. Men who cares? Vi har ju sommarlov!!!Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela