UnitedTears

22 mars, R.I.P

Publicerad 2009-03-22 13:43:57 i Allmänt,

Nu var det ett tag sen igen som skrev. Den här veckan har det varit rätt mycket nämligen. Natten till tisdag somnade Gammelfarmor nämligen in. Äntligen, skulle jag vilja säga. Det låter hemskt, men det är skönt för henne, för sista tiden kan inte ha varit rolig för henne. Hon hade ont i magen och kunde inte riktigt kommunicera. Jag och mamma satt hos henne först i några timmar på dagen i måndags, sen åkte vi dit på kvällen också. Så, som sagt, det har varit rätt mycket bara angående det. Jag tror dock inte att jag kommer fatta att det hänt förrän det är dags för begravningen.
   Jag måste ändå säga att jag har tagit det bra. Jag har personligen inte tyckt det varit särskilt jobbigt, men det tror jag beror på att jag satt så mycket hos henne. Jag såg hur hon hade det, och satt mest och väntade på att det skulle hända. På så sätt bearbetade jag det hela innan det ens hänt. Jag hoppas att jag inte låter känslokall nu bara, för så är inte fallet. Men om vi ska övergå till något roligare nu så kan jag ju berätta att jag har haft praktik på tidningen en vecka nu och det var riktigt kul. Alla var så trevliga och snälla. Jag kände mig verkligen välkommen och väl omhändertagen. Dessutom var det många som frågade lite om Gammelfarmor. Hon har ju betytt väldigt mycket för tidningen genom alla år.
  I alla fall, jag fick följa med några reportrar ut och även webbtv. Sen fick jag hjälpa till att bokföra, och godkänna fakturor (självklart med han som hade hand om det bredvid). Det är lite grann av det jag gjort. Det har varit en bra vecka i alla fall.

Ett måste att prata om är ju så klart Disney! Han är en liten buse, men så söt och go. Vi är alla helt kära i honom, för han är så mysig. Idag var jag och mamma ute och gick med hundarna, och så klart ska ju lilla Disney med då också! Han trippar stolt bredvid och är jätteglad. Han vill vara precis som pappa sin, och gör precis som han gör. Han orkar dock inte gå lika långt som de stora så efter en bit fick jag bära honom, och då var han nöjd. Han såg lite ut som en kung där han satt i min famn. Sikken lyx att bli buren på sin morgonpromenad! Sen fick han gå lite själv igen, men när vi närmade oss hem blev han jättetrött igen så då fick han komma upp i famnen igen.
   Igår fick han hälsa på ute hos mig igen. Han gick runt och nosa lite, men han sakna sina kompisar så han ville inte vara här ute så länge, men jag fick lite bilder i alla fall. Inte de bästa, men något.
   Sen måste jag skryta lite med att han kan allt en del trix! Han kan sitt, ligg, hopp, dansa och även snart stanna. Han är jätteduktig! Och lättlärd. Det där talesättet "man kan inte lära en gammal hund att sitta" stämmer nog till viss del, eftersom små är mycket mer lättlärda!
 
Så, med någon bild från igår avslutar jag dagens inlägg.
Bye!Visst är han lik pappa Pricken! Värsta kopian

15 mars, ditten och datten

Publicerad 2009-03-15 21:57:28 i Allmänt,

I torsdags fyllde ju jag då år. Det var en helt toppendag, och jag tror aldrig att så många har kommit ihåg min födelsedag tidigare och framförallt inte varit så entusiastiska när de säger grattis till mig. Det var riktigt kul! Sen blev jag så glad för jag fick så himla mycket böcker! Sammanlagt tolv stycken, och det är rena himmelriket för mig som älskar att läsa så. Nu har jag hela serien av The Otori Clan, hela Eragon, hela Narnia och jaa.... Första Twilight. Den var superduper bra! Jag blev klar med den idag. Eftersom jag inte orkar sitta still så jättemycket blev det inte att jag sträckläste den. Det hade jag kunnat göra annars vill jag lova. Så bra var den faktiskt. Nu väntar jag med stor förväntan på New Moon och Eclipse också. Det är andra och tredje boken i serien. Förhoppningsvis får jag dom imorgon. Om inte annat har jag lite att välja av om jag vill läsa.

Till veckan ska jag till mammas jobb på APU. Jag är som alltid inför såna här veckor, lite halvglad över det. Jag är i alla fall mycket mycket mer positiv till det den här gången än tidigare, då det varit pest och pina innan jag väl kommit iväg. Varför det är så har jag inte en aning om. Skillnaden den här gången är att jag ska till ett ställe som jag verkligen känner, även om jag inte känner avdelningarna så mycket. Dessutom kommer jag vara på flera olika ställen, och det är ganska spännande faktiskt, att få testa på lite olika saker.

I övrigt sitter vi som på nålar här hemma. Gammelfarmor är inte helt bra, och vi bara väntar på det där samtalet... Det är inte kul. Vi var och hälsade på henne förut. Jag kände att jag verkligen ville det eftersom det var så länge sen sist. Det skulle vara jobbigt om jag inte skulle få träffa henne en sista gång lite närmare.
   För att göra det hela lite lättare för min har jag satt på mig guldhjärtberlocken jag fick av henne och gammelfarfar, på mitt dop tror jag. Det känns faktiskt redan bättre. Dessutom ser det fint ut eftersom jag har Affes ring också, så den blir som en ring runt hjärat, och det ser faktiskt ut som det ska vara så.

Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av lite Fall Out Boy som jag också fick när jag fyllde år (jag fick två skivor med dom, av mamma och pappa. och en Beatles av Robin!).
See Ya!
Bye!

9 mars, Twilight = <3

Publicerad 2009-03-09 18:21:38 i Allmänt,

Jag VET, jag är efter! Men nu i helgen har jag (äntligen) sett Twilight! Det är en av världens bästa filmer och jag blev helt kär. Vad jag blev kär i har jag ännu inte lyckats lista ut. Antagligen hela alltet. Det är INTE Edward. I så fall han karaktär, men jag tycker fortfarande inte att skådisen är särskilt snygg. Han blir snyggare med Edwards personlighet, men det räcker tyvärr inte. I alla fall, så minns jag inte när jag senast såg en film gång på gång på gång bara för att den är så bra! Jag såg den först i lördags, sen så fort jag kom hem igår satte jag igång den igen samtidigt som jag städade och grejade. Sen så fort den var slut då startade jag den igen. Hann inte se klart hela, men det kommer idag. Kände dessutom en stor "längtan" efter musiken så den har jag snart också. Nu är det bara böckerna som måste läsas! Jag har velat läsa dem jättelänge, men jag har inte fått tag i den första på engelska, men jag har önskat mig den när jag fyller år, så får jag den inte då köper jag den själv. Alla jag vet som läst den har älskat den och streckläst den. Jag känner mig verkligen efter som fortfarande inte läst den, medans mina kompisar snart har läst alla fem...... Jag är ju boknörden....!

Ajja, nu måste jag fortsätta plugga inför kemiprovet imorrn.
By the way, jag kommer få ett STORT IG på mitt franska prov jag gjorde idag. Aldrig nånsin har jag gjort ett så dåligt prov. Jag svarade nästan inte på något alls. Jag får verkligen hoppas att jag bara hade en dålig franskadag (sämre än vanligt alltså). Nej, kemin var det. See ya.
Bye!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela