UnitedTears

30 maj, se där så det kan bli!

Publicerad 2009-05-30 21:14:21 i Allmänt,

Whippet race tävling idag då! Hemmatävling dessutom. Gick superbra! Pricken blev dock varnad och fick inga poäng, men det är ju inte hela världen, inte för oss här hemma i alla fall, för han sprang jättebra ändå! Han hamnade i A-final även om det fanns så många riktigt snabba hundar med, så jag är stolt över honom. Vann gjorde Göran (skrev visst fel förut, förlåt!) och Katarinas Ozzy, så grattis till honom! Maries vovvar var också jätteduktiga!!
 I övrigt kom dessa tre person hit igår, vilket var trevligt. Disney fick träffa både sina mamma och två av sina syskon så det var livat här kan jag säga!
   Tillbaka till idag. Vädret har varit toppen! Solen sken och det har varit varmt, men ändå inte så där potthett. Tycker jag i alla fall. Dock stekte solen ordentligt, så efter en liten stund uppe vid gropen hade jag en rejäl bränna på ryggen! Jag som inte brukar bränna mig, som jag sa imorse. Aja, that's life! Jag får väl hoppas att det lägger sig och blir lite brun nyans istället.
   Eftersom det vara hemmatävling hjälpte jag till som funktionär och hoppade omkring lite. Satt i gropen, tog ned flaggor och krattade, sen var jag vid starten och prickade av hundarna som kom, och samtidigt fick jag springa upp och hämta några av våra hundar och dessutom starta en "lättstartad" hund. Jo tack, jag håller nog inte med där, hehe!

Seriöst! Jag måste lära mig sova på kvällarna! Det är ju toppen när jag är supertrött om dagarna och inte ens kan koncentrera mig i skolan. Hm... Men det är så här det brukar vara innan sommarlovet. Men, jag är glad i alla fall så det får väl gå an då. Med glad menar jag ju så klart övertrött!

Okej, känns bra! Satt och grejja här på datorn, skrev på det här inlägget, lyssnade på Beethoven på Spotify, Internet i övrigt och la över bilder från kameran. Och så vispgrädde så började allt hacka och det blev bluescreen och så kraschade datorn! Bara så där, utan anledning! Jag blev nästan rädd att den skull explodera också, eller i alla fall börja ryka eller vara totalt oanvändbar. Men här sitter jag altså igen och skriver, och försöker mig på allt ännu en gång. Förhoppningsvis blir det lite bilder här också snart!

Tomat, men borde satsa på pepparkaka och inte kräfta. Går bra med morotspigment!


 


Disney's syrra, Prickens dotter, Gullan, som är väldigt lik de båda i övrigt!Brorsorna busar!
Och det var vad jag hade att bjuda på idag. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Bye!

28 maj, duktigt!

Publicerad 2009-05-28 21:44:08 i Allmänt,

Nu har jag varit duktig och varit ute och sprungit! Skulle ändå ta cykeln till bussen som jag ska ta den hem imorgon så då tänkte jag att jag lika gärna kunde springa hem. Pusha mig själv halva vägen för det kändes som att jag inte skulle orka, men det gjorde jag! Jag tog nog ut alla dagens aggressioner skulle jag tro.
Idag hade vi en helt onödig fysiklektion, och dessutom fick vi veta att vi ska ha labb nästa torsdag efter vårt kemiprov. Det innebär att min grupp som har först har minst två timmar håltimme beroende på när vi är klara med provet, och b-gruppen har minst FYRA timmar. Det är så fruktansvärt ovärt så det finns inte! Det är nog inte många som kommer dit! Dessutom har vi TF nästa vecka, vilket vi, hela klassen, trodde vi var klara med. Usch. Jag har varit så trött idag, så det är nog därför allt har känts extra jobbigt. Petter var ju här igår, och det vart lite sent. Det var superdupertrevligt dock! Men självklart kunde jag inte somna sen. Men men... Tack vare att jag var så trött blev jag övertrött också och fick mig en del hjärtliga skratt. Sen träffade jag på Scott, Andy och Pascal idag. Dom mupparna är några jag knappast ser längre! Så det var lite trevligt, även om det bara var ett hej.

Nej, nu måste jag stretcha! Samtidigt som jag lyssnar på Miley Cyrus! Känns lite töntvarning där, men hon är bra! Så det så! God Natt och ha det bra!
Bye!

26 maj, time for a break?

Publicerad 2009-05-26 18:26:52 i Allmänt,

Bokredovisning, franska nationellt prov, fysikprov, excelprov... Fullt upp den här veckan. Det följs av Matte B prov, svenska redovisning, kemiprov. Jisses! Det jobbiga är att jag har ju varit så trött! Har inte kunnat sova så bra. Eller, när jag väl somnat sover jag. Men det är ju det där med att faktiskt somna också! Det har inte velat gå så bra. Har så mycket att tänka på. Visserligen är det mest en sak som ständigt återkommer. Jag försöker köra min jättebraiga metod, räkna baklänges från 500, bara att det vill inte gå eftersom det där, ständigt ploppar upp i huvudet på mig. Dock, de två senaste nätterna, när jag fått sms av Anna, DÅ kan jag somna! Men tyvärr har det varit halv 2, resp 12 typ. Menmen, förhoppningsvis blir det bättre när jag får flytta ut i mitt rum igen!
  På tal om mitt rum! De kommer inte och bygger förrän vecka 24! Mamma och pappa kunde inte vara lediga nästa vecka så det blev uppskjutet. Jag blev lite besviken eftersom jag vill ha det klart NU, men bättre sent än aldrig, eller hur? När väl väggarna och det är uppe och toaletten klar, då tar det inte så lång tid med resten! En del saker kan man ta under tiden de jobbar till och med. Hoppas bara att det blir klart innan Sofia kommer! Det är inte omöjligt! Inte om jag jobbar hårt när byggarna är klara. Jag är positiv till det hela.
   Och på tal om positiv. Det är just vad jag kände mig när jag vaknade klockan sex imorse. Jag måste ha drömt något väldigt bra, för aldrig har jag väl vaknat vid den tiden och känt mig alldeles varm och glad inombords och positiv till verkligen allt! Även fysikprovet och att gå upp tidigt kändes som en barnlek då. Antagligen var det en VÄLDIGT snygg kille med i drömmen, för det brukar vara anledningen till att jag är glad när jag vaknar, crazy for guys as I am.

Då var det väl dags att avrunda det här inlägget och börja plugga kemi så smått.
See ya!
!Bye!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela