UnitedTears

30 november

Publicerad 2009-11-30 17:46:01 i Allmänt,

Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv! Fysikprov imorgon och det känns... hopplöst! Det känns så jobbigt bara tanken på att plugga och därför sitter jag vid datorn istället.

Det är 1 december imorgon i alla fall, och DET är uppiggande! Första delen av julkalendern dessutom! Men jag vill inte se på superhjältar så jag ska nog hitta något annat, på YouTube kanske. We'll see.

Om någon vill veta så spelas det just nu i Spotify Higher - Peter Jöback Men snart blir det McFly, så det så! DET är också uppiggande vill jag lova!

Now
Wish me luck for tomorrow!!

So long!


Jag vill också bli nerpackad och få åka iväg! Ta mig till England, eller varför inte USA, New York eller L.A vore inte fel!

25 november, tode

Publicerad 2009-11-25 17:14:35 i Allmänt,

Härom natten när jag inte kunde sova läste jag istället ut min bok. Därför gick jag igår till skolan bibliotek för att låna Charles Dickens En Julsaga! Den är svår och jag kan inte påstå att jag har hängt med jättemycket i den, men det verkar bra. Jag vill se den filmen! Den verkar AWESOME!

Mindre awesome var provet vi hade i matte idag. Jag satt i 2,5 timmar!! Igår kändes det jättebra och jag trodde att jag skulle klara provet galant! Men så sätter jag mig och får provet och inser att där fanns ju mycker mer än det vi skulle ha, och uppgifter som vi knappt stött på tidigare. Det kändes tummen ner och jag var besviken på mig själv, tills jag fick veta att jag inte var den enda! Antagligen får vi ta oss ett snack med vår mattelärare på fredag, hehe.

Mamma håller på att adventstäda nu, och det ska väl jag med senare. Om jag orkar. Jag känner mig helt slut! Annars lägger jag mig och läser! Såvida inte mamma behöver hjälp.

Mot oändligheten, och VIDARE!!

21 november, sweeet

Publicerad 2009-11-21 15:28:49 i Allmänt,

Det här var ju mysko. Imorse skrev jag nämligen ett inlägg här om, men det är borta!
Anways! Nu är det bara 2 timmar och 51 minuter kvar tills jag sitter i biosalongen och New Moon visningen drar igång! Uh så jag längtar!! Det enda jag tänkt på under flera dagar! GAAH, kan inte vänta! *tihi*

Sen tänkte jag att jag skulle tipsa om en urbra sångerska! Jag har lyssnat på henne hela dagen, hon är awesome!
Her name? Kate Voegele! Jag "upptäckte" henne när hon addade mig på Facebook efter att hon sett att jag gillar One Tree Hill. Efter ett tag insåg jag att hon var ju faktiskt med i serien också! Hon spelar Mia Catalano, en sångerska som Haley och Peyton hittar och gör stor. Hon är asbra, så lyssna på henne!

Hon är del till att jag har varit så pigg och glad idag! Trots att jag läste till halv tre i natt, hehe.

Nu ska jag inte göra någonting tills det är dags att åka in till stan!
Bye!
/AJ


Är hon inte vacker?!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela