UnitedTears

Royal Wedding + plugg = sant

Publicerad 2011-04-29 13:02:22 i Allmänt,

Jag har tittat lite halvt på det brittiska bröllopet nu samtidigt som jag har pluggat fysik. Tog mig igenom två hela kapitel! Det känns mycket bra, för nu har jag "bara" fyra kapitel kvar i boken, sen kan jag träna på gamla prov.

Nu ska jag nog ta mig lite lunch, och snart åker jag in till stan för att träna. Kommer antagligen att byta gym från Actic till det där pappa går. Det kommer vara närmare mitt jobb, plus att de har gruppträningar vilket jag tycker verkar intressant. I onsdags följde jag med pappa och provade genom att springa. Idag följer jag med och ska prova styrkedelarna. Jag hoppas att jag ska trivas!

Om någon vill lyssna på lite bra, lugn musik är det här den perfekta spellistan!


För övrigt en mycket snygg kille. Shiloh Fernandez som Peter i Red Riding Hood.

:)

Publicerad 2011-04-28 12:05:48 i Allmänt,

Jag vet att jag inte borde, men jag sitter ändå ute i solen nu och njuter av värmen. Egentligen hämtade jag datorn för att ladda hem min lärares powerpoint så jag kan plugga till Samhällskunskapsprovet. Min dag är verkligen späckad med plugg! Jag börjar med samhällskunskapen, men sedan måste jag även jobba med multimedia och fysik. Programmering har jag lagt lite åt sidan. Den får jag väl läsa när jag "känner" för det.

Jag har även lovat mamma att hämta henne från jobbet idag. Då ska jag passa på att gå in på biblioteket och låna några böcker jag vill läsa, i väntan på Stefan's Diaries som jag beställde igår.

Okej, då var det dags att börja plugga. Hejdå!

Städ- och biomåndag

Publicerad 2011-04-25 15:11:03 i Allmänt,

Städa städa städa!

På onsdag kommer fotografen och ska ta bilderna på vårt hus som ska läggas ut på nätet. Med andra ord; det är säljardags *snyft*

Detta innebär att allt ska städas och plockas bort. Det är inte jätteroligt måste jag säga. Varken att flytta, städa, eller plocka undan min saker. Inte det minsta roligt.

Dock måste det göras.

Ikväll ska jag i alla fall på bio vilket ska bli kul! Red Riding Hood.

Jippie!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela