UnitedTears

Music of the day

Publicerad 2011-08-31 20:41:32 i Allmänt,

Jag sa just att jag haft en bra dag igen! Ändå är det den här typen av musik som får mina öron att njuta idag:


Fantastisk musik som gör mig lugn, som gör mig näst intill kär!

Gym, skola, fika, gym?

Publicerad 2011-08-31 19:57:59 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag igen! Jag var uppe med tuppen - kändes det som - för tid hos sjukgymnasten vid halv 8. Jag fick akupunktur i höfterna igen samt ett par övningar till ben och rygg. Därefter åkte jag till jobbet och hälsade på. Flera kommenterade att jag stod på fel sida, vilket var kul. Då är jag inte helt fel för mitt jobb alltså!

Spontant följde jag med mamma till morfar innan jag åkte hem, åt brunch och cyklade iväg till Universitetet. Det var inte den svåraste föreläsning jag varit på. Det mesta var gammal skåpmat, men uppenbarligen var det många som inte hade koll på vissa saker.

När jag kom hem träffade jag QuAnna, och vi tog en fika innan jag cyklade iväg till gymmet igen. Denna gång för ett Core Ball pass med Petter. Det var lite av en besvikelse, för det var ganska lätt, men det kanske byggs upp. Det var ändå första passet för "säsongen".

Nu är jag lite sliten. Jag sitter i fåtöljen och med middagen redo, fast för långt borta! Jag orkar inte sträcka mig! Det blev för övrigt nästan samma som jag åt till min brunch. Mums! Eftersom jag är lite seg kände jag att jag sparar fläskfilén till lunch imorgon. Jag kommer behöva den bättre då än nu.

Det är nog ändå dags att äta lite. Jag måste duscha också! Sedan ska det bli skönt att sova! Jag ska nog lyssna på Tchaikovski ikväll igen. That is love!

En bra dag!

Publicerad 2011-08-30 20:29:39 i Allmänt,

Idag känner jag mig glad, och tacksam.

Tacksam över vilka fantastiska människor som finns runt mig! Som alltid ställer upp, som jag kan prata med, gråta för, skratta med, vara allvarlig med, och som alltid får mig att känna mig bättre! Efter ett samtal med dem, gå därifrån med ett stort leende på läpparna och mindre tyngd i kroppen.

Dessa människor läser antagligen inte min vackra blogg, men jag vill ändå tacka dem! Jag har gjort det innan, men jag känner att jag vill göra det igen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela