UnitedTears

Kreativ idag

Publicerad 2011-02-28 19:28:33 i Allmänt,

Jag låg och tänkte en del igår kväll, eller om det var imorse... Hm... jag minns inte vilket! Hur som helst fick jag inspiriation till att måla lite, så därför satte jag mig med det förut. Två bilder målade med pastellkritor blev det. Ganska lika, men ändå rätt olika. Dock ska jag ge bort båda så jag kan tyvärr inte visa bild på dom. Man vet ju aldrig vem som kan titta in.

:)

"Ny" jacka

Publicerad 2011-02-27 15:00:53 i Allmänt,I och med att vi vill flytta kände vi att det var dags att börja rensa bland gamla saker. Bland dessa gamla saker hittade de min pappas gamla jeans jacka. Tror ni dom fick slänga den? Nej, absolut inte! Den ska JAG ha!

Bokrean har startat

Publicerad 2011-02-24 09:28:27 i Allmänt,

Bokrean började igår! Rena himmelriket för mig alltså.

Jag tog mig en snabb tur in på Akademibokhandeln och gick därifrån något tunglastad. Pinochio till min tremänning, två Beatlesböcker till mig, plus lite annat smått och gott.

V. 10 åker jag dit igen, för då har jag ytterligare en rabattkupong att använda, Jippie!

Mamma insåg igår att jag verkligen tycker om Beatles, med flera skivor, tre böcker, poster och t-shirt. Därför fick jag 30-års jubileum boxen som hon fick av morfar för några år sedan. Yes! Äntligen är den min! Tihi...


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela