UnitedTears

Sol, strålande sol

Publicerad 2011-07-28 13:20:30 i Allmänt,

Okej, jag orkar inte. Jag är helt trött, och solen har varit strålande de senaste dagarna och jag har därför velat vara ute en del.

Igår var jag i alla fall barnvakt och efter en del övertalning gick vi ut och jag fick gå ner till vattnet, och det slutade med ett dopp efter en stunds lekande. Det var jätteroligt, och min tremänning är jordens sötaste!

Idag hade jag tänkt träna efter jobbet, men med detta väder vill jag ju inte stänga in mig på ett gym. Istället blir det kanske att lägga sig vid vattnet ett slag, och möjligen ta en liten springtur alternativt rask promenad. Väder och vind bestämmer. Blir det regnigt blir det nog gymmet ändå!

Oopsi daisy

Publicerad 2011-07-26 13:30:22 i Allmänt,

Oopsi! Nu blev det visst ett litet avbrott i uppdateringen. Jag har haft fullt upp hela helgen, samt gårdagen. Tiden och orken har inte riktigt räckt till för att uppdatera.

I alla fall var jag ute i fredags (believe it or not), och det var jättetrevligt! Dock "det bästa" var att när jag kände mig trött kunde jag bara gå ut genom dörren, gå några meter och ta nästa och ta trapporna så var jag hemma. Hur skönt som helst! Sedan resten av helgen har jag träffat folk upp och ned, och gjort det ena och det andra. Igår hade jag också folk över, och då blev det också sent. Alltså, ingen tid, ingen ork.

Idag ska jag i alla fall ta det lugnt. Ta cykeln och köpa en sallad till middag, ta en filt och en bok och sedan lägga mig vid vattnet i solen. Jag kände imorse att jag kan behöva lite färg nu.

För övrigt var jag hos sjukgymnasten imorse igen. Nu ska jag träna upp stabiliteten i bål för att få bättre med benen. Idag hittade vi åtminstone VART jag hade ont. När hon tryckte på den punkten kan jag lova att det kändes! Ordentligt!

Men men, snart ska jag bli bra i benen, och då blir det skönt! Nu ska jag återgå till lugnet på jobbet.

Have a nice day!

Ny bok

Publicerad 2011-07-21 13:12:56 i Allmänt,

Något som jag har glömt att berätta är att jag gett mig på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Det måste vara en av de mest skumma böcker som jag har läst, men ändå är den bra och jag får mig ett litet skratt då och då.

Det är väldigt många som har tipsat om den, eller åtminstone pratat om den och sagt att den är bra. Då var det en kille som sa till mig förra veckan att om jag vill läsa en bok av en bra författare, då ska jag läsa denna. Jag tänkte att eftersom jag inte orkar med mer kärlekshistorier går jag väl till biblioteket och ger Jonassons bok ett försök.

Vad jag tycker mer om boken blir en "fortsättning följer"...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela