UnitedTears

Oopsi daisy

Publicerad 2011-07-26 13:30:22 i Allmänt,

Oopsi! Nu blev det visst ett litet avbrott i uppdateringen. Jag har haft fullt upp hela helgen, samt gårdagen. Tiden och orken har inte riktigt räckt till för att uppdatera.

I alla fall var jag ute i fredags (believe it or not), och det var jättetrevligt! Dock "det bästa" var att när jag kände mig trött kunde jag bara gå ut genom dörren, gå några meter och ta nästa och ta trapporna så var jag hemma. Hur skönt som helst! Sedan resten av helgen har jag träffat folk upp och ned, och gjort det ena och det andra. Igår hade jag också folk över, och då blev det också sent. Alltså, ingen tid, ingen ork.

Idag ska jag i alla fall ta det lugnt. Ta cykeln och köpa en sallad till middag, ta en filt och en bok och sedan lägga mig vid vattnet i solen. Jag kände imorse att jag kan behöva lite färg nu.

För övrigt var jag hos sjukgymnasten imorse igen. Nu ska jag träna upp stabiliteten i bål för att få bättre med benen. Idag hittade vi åtminstone VART jag hade ont. När hon tryckte på den punkten kan jag lova att det kändes! Ordentligt!

Men men, snart ska jag bli bra i benen, och då blir det skönt! Nu ska jag återgå till lugnet på jobbet.

Have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela