UnitedTears

The Adventures of Tom Sawyer

Publicerad 2011-03-28 19:11:31 i Allmänt,

Jag har ju länge velat läsa något av Mark Twain's verk, eftersom det är något som man bara måste som bokälskare! Givetvis är det The Adventures of Tom Sawyer och The Adventures of Huckleberry Finn som har lockat absolut mest.

I och med att vi ska läsa klassiker i skolan tänkte jag läsa Huckleberry Finn, men fick veta att detta skulle göras gruppvis och att en grupp skulle läsa Tom Sawyer, vilket faktiskt är första boken. Då bestämde jag mig för att vara med dem och få läsa The Adventures of Tom Sawyer. Än så länge är den lite svår, men ändå bra! Dock måste jag ha läst över 100 sidor till nästa gång bara för att jag var sjuk förra veckan. Ajsingbajsing, kan bli jobbigt! Får se till att läsa mycket i Göteborg och London.

London! McFly! I can't wait!

Snart blir det nog lite bokinlägg igen, om Tom Sawyer, och möjligen sjunde boken av The Vampire Diaries serien. Yes yes!

...

Publicerad 2011-03-23 19:33:49 i Allmänt,

Jag är trött på att vara sjuk! Jag var nyss sjuk! Och innan det hade jag också precis varit sjuk! Och det samma innan det. Nu är ju sjuk igen. Nedrans feber! Hoppas upp och ner och hindrar mig från att göra det ena och det andra. Jag vill träna! Men kan inte och det gör mig trött och ledsen...

Imorgon ska jag i alla fall till skolan, feber eller inte. Jag har varit fruktansvärt rastlös de här dagarna jag har varit hemma och nu orkar jag inte mer. Så det så.

För övrigt åker jag till England om EN vecka!!!!! JIPPIE!

To be or not to be

Publicerad 2011-03-10 12:29:25 i Allmänt,

Attans! Snön är tillbaka!

Det luktar fortfarande vår i alla fall, och det är skönt.

I tisdags var jag och pappa på ett ställe och köpte lite kläder. Tydligen ett riktigt fint sportmärke. Framför allt hoodien jag köpte älskade jag! Den tänker jag inte använda till träning än dock. För skön för det.

Shortsen däremot var tänkta att användas till träning, och kanske t-shirten och också. Nu längtar jag efter att träna!

Jag fick även ett sådant där armband, för balans och power när man tränar. Imorgon när jag ska träna får det bli att prova det och se om det är så bra som alla påstår. It'll be quite interesting.


ÄNTLIGEN fick jag träffa min lilla Max också! Det var sex veckor sedan, räknade vi ut, som jag senast passade honom. Det var riktigt kul och mysigt. Han var så glad att se mig! The feeling's mutual!

Eftersom de kom hem från Nice i veckan hade de köpt med sig en födelsedagspresent till mig. Hudkräm och armband från Frankrike. Det kändes bra eftersom vi samma dag hade pratat på samhällskunskapen om att det är hög status att ha saker från France.


Om exakt 3 veckor och 6 timmar befinner jag mig i London. Om exakt 3 veckor 1 dag och 8 timmar befinner jag mig på Wembley Stadium för att se McFly!!!! Can't wait!

Tjaa, nu känner jag mig väl lite färdigskriven... Hejdå!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela