UnitedTears

Brev!

Publicerad 2011-09-30 11:58:47 i Allmänt,

Jag har brev som väntar på mig på jobbet. Från Frankrike. Brev från Frankrike som väntar på jobbet. Det är riktigt spännande! Jag vet vad det innehåller, mamma var så nyfiken att hon frågade om hon fick öppna. Jag blev också nyfiken och gav mitt godkännande. Nu vill jag ha det i min hand! Jag är alldeles lyrisk! Men, jag får vänta. Min uppsats måste skrivas först innan jag får "besök". Efter det kan jag hämta det!

Jippie!

Gotta love freedom!

Publicerad 2011-09-28 10:21:59 i Allmänt,

Två lediga dagar i rad. Inte helt dumt! Dock blev gårdagen inte helt ledig eftersom jag gick på den frivilliga Preparandgrammatiken. Egentligen bara som sällskap, men jag insåg att det var ganska lärorikt ändå. Därför kommer jag nog gå dit de andra gångerna också!

När jag kom hem vid ca halv 5 skrev jag lite på min argumentativa uppsats för att sedan åka och handla, och därefter laga mat. Jag fick ju finbesök av Klarin igår kväll, och då ville jag har ju ha något gott att bjuda på. Det slutade lite med att vi fick myskvällen vi pratat om så länge! Tacos med tända ljus, för att sedan gå över till fåtöljen med kaffe och glass med bär. Mums! Humöret var verkligen på topp när jag väl gick till sängs!

Nu sitter jag, mindre roligt, med den engelska grammatikläxan. Verb. Det måste göras om jag vill hänga med någorlunda på föreläsningen imorgon. Jag måste även skriva mer på min uppsats. Helst vill jag undvika stressen som jag hade sist, och tänker därför försöka bli klar i god tid. Då är det skönt att ha så pass mycket ledigt, för då kan man sitta hela dagar och göra det man ska, ta en paus när man känner för det, sova ut om man vill det, och bara ta sin tid. Det är himla härligt!

Ikväll blir det för övrigt träning också! Först 45 minuters core ball, och efter det 75 minuter power yoga. Hoppas att jag inte är död när jag kommer hem, eller vaknar imorgon bitti!

En måndag

Publicerad 2011-09-26 22:00:58 i Allmänt,

Idag har det både hänt mycket inte mycket alls. Skolan var ungefär lika tråkig den senaste tiden. Dessutom ville jag hemskt gärna komma därifrån och få en annan "sak" "överstökad". Den "saken" gick nog... bra? Jag vet inte riktigt. Det får nog tiden avgöra. Dock tog det tid, så 35 min innan jag skulle vara på gymmet åkte jag därifrån och fick slänga i mig lite föda innan jag kastade mig på cykeln igen. Jag hann! Och körde då ett corepass, men ingen löpning. Jag känner att en förkylning är på gång, och att det är lite trångt åt luftrören så jag lät bli. Vi gick 30 minuter på löpbandet istället och sedan pratade vi. Länge som vanligt. Vi blir sällan klara "i tid", utan är kvar till de stänger nästan.

Nu sitter jag med en kopp te, och har just ätit ett knäckebröd med stekt ägg. Det fick bli dagens middag. Inte jättebra, men det enda jag kan få i mig så här sent. Eftersom jag är ledig imorgon ska jag nog se ett avsnitt av Vampire Diaries! Har missat de två första på tredje säsongen ju! Inte okej!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela