UnitedTears

En ny dag

Publicerad 2012-08-30 11:14:00 i Allmänt,

Två nätter har min lilla bebis (med e) sovit här. Det har varit jättemysigt och han har till och med låtit mig ligga kvar till klockan 10! Det är inte så att han har väckt mig då, utan mer att jag känner att det är dags att gå upp och att han kan behöva ut. Idag tog vi en långpromenad. Eller ja, lång i den bemärkelsen att jag inte brukar promenera lika mycket längre, men plus/minus fem kilometer blev det åtminstone. Nu ska jag steka mig ägg och bacon (mums, SALT!) och njuta av lite sen frukost. Därefter ska jag nog fortsätta med min kreativa sida innan jag tar tag i kurslitteraturen och min systers födelsedagsfirande. Den ungen blir 13 år idag... 13! Tonåring ju! Hur gick det till?? Hon ska ju fortfarande vara en sisådär åtta år. Hm...

Nej, det börjar suga i magen... Breakfast time!

Min lilla Disney. En kille som alltid är trogen och pålitlig, som alltid blir glad när jag kommer, som aldrig vill att jag går och som alltid vill vara hos mig.

I did survive!

Publicerad 2012-08-28 17:17:41 i Allmänt,

Första dagen gick bra! Jag överlevde och kom hem oskadd från nollningen. Huvudet höll på att sprängas, men några tabletter och sömn plus vila även idag har hjälpt mycket. Jag känner mig fortfarande trött och hängig, men mycket bättre. Nu blir det två dagar utan träning, men får se om jag kan träna med en klasskamrat imorgon. Vilodag från nollningen och inga fler föreläsningar i veckan. Desto mer att läsa däremot. Det gör inget dock! Utbildningen verkar passa mig som handen i handsken på alla sätt! Detta kommer att bli skoj!

Nu är jag på väg för information om ett annat jobb och utbildning dock. Oavsett vad som sägs där ska jag gå den här utbildningen, men kanske bygga på och byta riktning efteråt. Den här utbildningen lär jag ha nytta av oavsett yrke men framför allt kommer JAG att ha nytta av den för min egen skull.

(Bilden är från en rolig dag med Per i somras. Stämningen var dock inte i närheten lika spänd som bilden, men nog är vädret häftigt ibland!)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela