UnitedTears

Cuz I'm your lady, and you are my man

Publicerad 2012-07-27 15:23:59 i Allmänt,

Vet ni? Idag har vi fredag! Det betyder att det är helg nu. Det betyder även att det är min sista dag på sommarjobbet. Alltså är jag ledig nu fram till skolstart. Det känns riktigt, riktigt skönt må jag lov att säga. Nu ska jag bara slappa och se till att ha tråkigt för att orka börja plugga igen. Två års studier väntar mig. Två år med hälsa på schemat. Yay!

Nu har jag bara drygt 1,5 h kvar av dagens arbete. 40 min själv, sen ska jag få sällskap. Av någon anledning gjorde jag och en här på jobbet en deal. Jag skulle komma hit kvart i sju i tisdags för att se hur vaktmästarnas morgonrutiner ser ut. Då skulle han sen få hålla mig sällskap idag tills jag slutar. Han slutar nämligen fyra, och jag fem. Det var en intressant morgon i tisdags. Jag fick åka med på "flaket" på sparkcykeln som de lastar tidningar med, och lära mig systemet när de lägger ut tidningarna. Spännande, lärorikt, ger förståelse, och mig sällskap på min sista timme på min sista vikariedag.

Nu får sommaren se till att börja också! Annars får hösten gärna komma hit!

Sommar, sommar och sol

Publicerad 2012-07-25 15:40:12 i Allmänt,

Solen skiner och ikväll ska jag ut till stugan. Morfar har sin årliga bjudning för sina vänner dit de vuxna i min familj också är bjudna. Det ska bli mycket trevligt! Jag tycker om att umgås med dessa människor! Förutom det ser jag även fram emot att få smaka T-bone steak. Det ska bli mycket intressant. Jag har nämligen hört mycket gott om den!

Tyvärr måste jag handla lite innan jag kommer iväg. Idag kom lönen och kylen som är tom på det mesta måste fyllas. Tur att jag har nära till bilen och nära hem sen. Detta ska nog gå fort och smidigt tror jag!

Bildkälla: googla coffee ... :)

Hemkomsten

Publicerad 2012-07-23 11:27:58 i

Som jag sa i fredags vände mitt humör och min trötthet. Det höll i sig så jag kom iväg och fick ett härligt träningspass. Sedan fick jag god mat hos mina föräldrar innan jag gick hem, såg på Gilmore Girls och näst intilll somnade i fåtöljen. Tidig läggdags.
 
På lördagen vaknade jag utvilad och kom upp i tid. Jag följde då med Carina och Amanda till självplockning av jordgubbar. Det var jättemysigt, och vi tog även en liten fika efteråt. Efter lunch åkte jag och mamma till IKEA, jag åt god mat hos mina föräldrar igen och sen bar det av till förlovningsfest i mellanlandet. Hur roligt som helst med härliga människor! Jag träffade även en gammal klasskamrat från högstadiet. Det var fantastiskt kul. Vi har bara hejat på varandra på hans jobb ett par gånger de senaste fyra åren. Mysigt med en catch-up.
 
Igår blev det däremot inte mycket gjort. Sen uppstigning följd av lunch och en kantarelltur ut i skogen. Jag insåg då att jag verkligen saknar mitt gamla hem! Den friska luften, naturen, skogen. Jisses vad jag saknar det! Jag kom HEM!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela