UnitedTears

:)

Publicerad 2012-03-12 16:58:02 i Allmänt,

Tre tentor avklarade samt en inlämning snart inlämnad. Nu är det bara 2,5 inlämningar jag ligger efter med. Nu när jag har 5 veckors B-uppsats borde jag nog få tid till dom också. Två av dessa 2,5 är i alla fall någorlunda påbörjade, och det känns bra!
Nu slänger jag i mig lite dinkelflingor med mjölk och äpple innan jag CYKLAR till gymmet. Där blir det en löptur ut i skogen med min käre vän Petter, och därefter ett core pass! Jippie för träning!!! I detta vårväder blir man ÄNNU mer taggad! Speciellt när det gäller att springa utomhus.
Nej, Off I go.

Dikt

Publicerad 2012-03-07 20:52:12 i Allmänt,

To my Dear and Loving Husband

If ever two were one, then surely we. 
If ever man were lov'd by wife, then thee. 
If ever wife was happy in a man, 
Compare with me, ye women, if you can. 
I prize thy love more than whole Mines of gold 
Or all the riches that the East doth hold. 
My love is such that Rivers cAnneot quench, 
Nor ought but love from thee give recompetence. 
Thy love is such I can no way repay.
The heavens reward thee manifold, I pray. 
Then while we live, in love let's so persever
That when we live no more, we may live ever.

 

By: Anne Bradstreet

Stress

Publicerad 2012-03-05 11:46:58 i Allmänt,

Förra veckan hade jag ett smärre stressammanbrott. Jag orkar inte skolan, jag vill inte plugga, jag har för mycket att göra, jag hinner inte, det finns inte tid att ha ett liv! Helt enkelt kände jag mig trött på alla sätt och vis. Bara att få bryta ihop lite lättade på stressen, men även att prata med en lärare och få höra att vissa inlämningar inte behöver vara inne till deadline med mera, kändes bra. Därför har jag lagt två historieinlämningar åt sidan för att koncentrera mig på lingvistiken och den muntliga presentationen i Proficiency. Imorgon är den muntliga tentan, och när den är över tänker jag endast på lingvistiken tills den känns bra. Gör den det, med tid över, kommer jag först då att sätta mig med historian.

Att bara bestämma sig för att släppa lite på den egna pressen och stressen gör mycket. Egentligen är det inte konstigt att jag aldrig blir helt frisk när jag är så stressad i kroppen som jag är. Dels orkar jag inte vänta på att bli tillräckligt frisk innan jag tränar, dels har kroppen längre läkningstid vid stress.

Stress suger... men nu har jag fått mig en paus i dagens studier så nu ska jag återgå till att öva på det muntliga. Tidtagardags!

So long!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela