UnitedTears

Bra dag med Petter, Biltema och cykelfix

Publicerad 2012-10-31 21:46:00 i Allmänt,

När man har haft en cykel i sex år och speciellt första åren och senaste har använt den flitigt, då blir den lite sliten. Med Petters hjälp undersökte vi cykeln idag och såg att bakdäcket, okej, en ny slang och ja, ett nytt däck. Vi åkte därför till Biltema för att inhandla vad vi behövde.
 
"Hm... när vi ändå är här och byter, ska vi inte köpa däck och slang till fram också?"
"Jo, det är nog lika bra va?"
 
Så, däck och slang till fram- och bakdäck åkte med.
"Justja, jag behöver reflex där bak. Och en lampa där bak. Och en ny cykelhjälm. Batterier är alltid bra att! En termos vill jag ju ha. Åh, de har pepparkaksformer, jag har inga pepparkaksformer! Spikar, det skulle jag behöva. Glödlamporna i ena taklampan har gått sönder, jag behöver nya. Lampan ovanför spisen är också trasiga. Vi köper en sådan också."
 
Att ta med mig till Biltema var visst som en del tycker att det är att åka till IKEA. Jag kom hem med både det ena och andra intressanta och har nu byggt på min manliga låda. Dessutom har jag fått träna på min händighet! Petter visade mig nämligen hur jag fixar det ena och det andra på min cykel, så nu kommer jag verkligen inte att behöva lämna in den. Nu kan jag nog både serva och byta däck själv, jippie! Eller serva, det kanske vi får gå igenom när det blir dags... men snart så!
 
Nu är alltså cykeln fixad, jag har bytt alla trasiga lampor och införskaffat det jag länge önskat och samtidigt fått spendera massa tid - utanför gymmet - med bästaste Petter!!! BRA dag! 
 
Det är faktiskt skit samma att jag inte kom någon vart med tentan.

Var kommer denna trötthet ifrån?

Publicerad 2012-10-30 14:57:30 i Allmänt,

Jag sitter lite halvt nyvaken vid köksbordet, inlindad i en filt och dricker chai-te och har ätit en apelsin. Efter dagens föreläsning och möte var jag helt död och gick därför och la mig efter lunchen. Gissa om det var skönt! Den där halvtimmens vila gick alldeles för fort så jag tog tio minuter till. Nu sitter jag här och känner mig groggy men försöker att vakna till liv. En tur ut i skogen väntar! Det ska bli jätteskönt! Det är cykelturen dit som jag ser mindre fram emot, men jag får klä mig ordentligt så lär det gå bra. Jag saknar skogen, mycket mycket!

Lätt träning? Vad är det??

Publicerad 2012-10-29 20:03:11 i Allmänt,

Träningen skulle inte bli av. Om den skulle bli av skulle den bli lätt. Endast lite kondition följt av mycket bastu. Kan jag lyda mig själv då? Självklart inte! Det slutade med att jag genomförde mitt intervallpass vilket tar ca 1h 5 min. Därefter gick jag till receptionen och frågade om det fanns några platser kvar till core-passet. Alltså över 1,5 h effektiv träning med endast lite bastu för att torka mig efter duschen. Så det kan gå! Jag skyller på vädret som "hindrade" mig från att cykla till universitetet. Jag ville ju gärna komma dit, men jag hade blåst bort längst vägen om jag hade försökt... Så det kan gå, så det kan gå!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela