UnitedTears

4 stötvågsbehandlingstillfället

Publicerad 2013-01-30 16:44:03 i Allmänt,

Fy i det-varma-stället-där-nere-under-jord-som-är-himlens-motsats! Fjärde besöket hos sjukgymnasten med stötvågsbehandlingen. Idag var värsta gången hittills. På vissa ställen ger jag utan problem 7-8/10 i smärtnivå. Inte skönt med andra ord... Det har gjort nytta i alla fall för nu har jag kunnat gå med skor i flera dagar! Jag har inte känt av något, även om jag idag då märkte att det inte var helt läkt. Nu blir det ett par dagars vila från skor igen eftersom det blir irriterat igen av behandlingen. Det är väl lika bra kanske. Träningen vilar jag fortfarande från. Den där dumma hostan vill ju aldrig ge sig! Usch, fy och blä.
 
Nu ska jag dyka in i min bok, Mikobiologi som jag betalade drygt 400 spänn för, som är på 168 sidor och som vi ska använda ungefär 3 föreläsningar. Det känns bra det här........
 

Ensmvargen tittar fram

Publicerad 2013-01-29 16:45:27 i Allmänt,

Det fick bli en dag för mig själv att filura, strosa och uträtta ärenden.

Av någon anledning var idag en bra dag att åka buss på! Därför tog jag den långsamma, härliga vägen till och från universitetet. Detta var inte nog så jag tog mig en tur till IKEA också. Fick handlar lite smått och gott som jag har saknat. Montering, lämna jacka till Röda Korset, hämta linser, göra klart kapitlet i basmedicinen och nu står jag här. Redo att sätta igång med lite mer målande av skrivbordet.

En dag för mig själv helt enkelt. Vad skönt det har varit!

Dagens i-landsproblem

Publicerad 2013-01-28 17:05:43 i

Är man van vid att dricka kaffe varje dag, då märks det den dagen man inte dricker. Hur då? Tja, för mig i form av en nedrans spänningshuvudvärk. Ibland dåligt humör, sötsug, känsla av att något fattas. Symptomen är många men främst huvudvärk för mig. Alltså förklaring till varje det kändes som att tinningarna skulle sprängas på väg hem från skolan. Inte bara vanlig energibrist som i blodsockerfall. Nej, här snackar vi koffeinbrist.
 
Då är den stora frågan: ska jag dricka bort huvudvärken med kaffe eller möjligen ta en tablett samt dricka mycket vatten och försöka rida ut stormen? Samma sak lär hända imorgon och möjligen på onsdag. Tre dagar är ju ungefär vad det tar att bli av med symptomen som uppstår av koffeinbrist vid "beroende".
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela