UnitedTears

O2 till mig CO2 till er

Publicerad 2013-03-28 13:54:40 i Allmänt,

Då var äntligen tentan över... Tanken var en helg utan sociala medier och dit hörde även bloggen. kanske efter det här inlägget??

Efter tentan idag fångade jag upp mina föräldrar i tid och fick följa med till ishallen och äta jättegod lunch! Därefter åkte vi till Plantagen så jag kunde köpa på mig lite det ena och det andra. Nu ska min karriär som odlare börja! Vi får se om jag lyckas eller om mina gröna fingrar är lika svarta som vanligt.

Sista rycket

Publicerad 2013-03-27 09:21:26 i Allmänt,

Studiedags med fokus på nuet. All fokus på här och nu. Inget på vad jag ska kunna om några timmar och absolut inget om vad jag ska kunna när det är dags att skriva tentan. Det får gå som det går men jag får göra det bästa av situationen av det som är kvar innan.

Efter tentan kommer jag att ta ledigt från mobil, sociala nätverk och datorer i sig. Påsken är snart här och jag ska då försöka röra mig utåt!

Tar dagen som den kommer

Publicerad 2013-03-25 22:52:03 i Allmänt,

Igår bestämde jag mig för att ta denna dag som den kom. Jag gick inte upp förrän halv 9 och tog då en promenad som slutade med frukost hos mina föräldrar. Därefter en stunds pluggande med Disney till sällskap. Dock har min lägenhet total syrebrist när solen tittar fram så jag gick snart tillbaka med Disney, besökte min granne biblioteket och drog sen till universitetet. Där väntade en workshop klockan 16 och medan jag klockan skulle bli just 16 satt jag ute i solen och pluggade.

18.27 fick jag äntligen röra mig hemåt efter en trevlig workshop! Det blev promenad hela vägen hem vilket var hur skönt som helst! Vädret var fint och allt kändes bara väldigt vackert!

Väl hemma väntade lite mer plugg och min brittiske vän, Jack, som spelade gitarr för mig över Skype. Jag satt med gåshud medan jag skrev mina frågor.

Nu är huvudet lagom mycket äggröra. Jag ska testa mig på lite mindfulness och försöka sova nu. God natt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela