UnitedTears

Följetång

Publicerad 2013-11-30 01:03:24 i Allmänt,

En bra kväll följdes av en dålig natt som följdes av en trött dag som avslutade med en mycket trevlig afton i sex, lek och intimitetens anda. Jag befann mig på ett homeparty med erotiskt tema. Det var oerhört spännande och intressant! Mest lycklig blev jag av korsetterna som jag såg. Det blev alltså till att beställa en. Jag provade en modell i en storlek och en annan modell i en annan storlek. Den jag beställde provade jag för stor och utgick från den andra modellens storlek. Alltså hoppas jag att modellen som jag ville ha kommer att passa lika bra som den andra gjorde.

Jag ser fram emot att få hem den!

Nu ska jag avsluta med en varm dusch och sängen. Jag är så galet trött!

Personlig vinst

Publicerad 2013-11-28 07:40:29 i Allmänt,

Idag, på morgonkvisten, vann jag lite. Jag vaknade och allt var frid och fröjd. Kläderna var på, frukosten på gång och väskan packad. "Poff" och strömmen var borta. Inte överallt dock. Ett eluttag i köket fungerade fortfarande, samt köks- och badrumslampan. Utanför blåser det vilt i träden. Det är mörkt. Förutom! Strålkastarna till förråden som tänds via rörelsedetektor. De har nu lyst hela morgonen.

Elektrikern kontaktas. Han ber mig ge mig ut i det mörka, otäcka, skräckinjagade utomhus. För att ta mig till morfara hus, hämta nyckel och sen gå UNDER hans hus! "Hah! Inte en chans va!?"

Obehaget i maget var starkt. Mörkrädslan tillbaka. Men oj, vad jag kände mig feschlig! Ska han behöva åka ut hit bara för att jag inte kan kolla en säkring? Nej!

Med mobilen i ena handen och den stora ficklampan i den andra gav jag mig ut. Förvånansvärt lugn tog jag mig till huset och sedan ner. Inget ont hände mig. Jag tog mig både dit och tillbaka till mitt hus 15 m bort.

En liten bedrift egentligen - men en stor vinst för mig!

Tyvärr var det inte bara en säkring som hade gått så elektrikern fick komma ut ändå. Nu grejar han lite och ska lära mig lite småtricks om det skulle hända igen och jag skulle behöva vara modig.Van

Publicerad 2013-11-26 09:56:55 i Allmänt,

Jag kommer hem på kvällen efter en dag i stan. Öppnar dörren kch möts av första tanken: "shit, vad varmt det är!" Går till matbordet och kollar termometern: 17,3 grader.

Uppenbarligen börjar jag vänja mig vid temperaturen jag har här hemma.Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela