UnitedTears

Fun w/ sis and party all night long

Publicerad 2014-05-30 09:00:57 i Allmänt,

Oftast vill jag träna själv. Plugga i musiken i öronen och gå in i min egen värld. Tanken var den samma igår även om jag frågade om min syster inte vill vistas på gymmet samtidigt. Det slutade dock med ett helt pass ihop. Vi körde mitt "dag 2"-pass båda två. Ungen (14, going on 15) är ju inte lite stark och vältränad... Hon klarade mina övningar utan problem! Vi avslutade även passet med att stå lite på huvud (hon) och händer. Lika envisa båda två kunde vi inte ge oss i första taget - vi skulle ju klara det bra först!

Vi kom hem, käkade och efter att mamma och pappa hade åkt (en vecka i Kroatien väntar dem) satt vi vid matbordet och tölade, fixade naglarna och hade det allmänt supertrevligt! Det var alltså med ett lätt sinne jag drog vidare till min kompis och hennes fest.

God mat och gott sällskap gjorde att timmarna gick fort! Huxflux var klockan tolv, och pensionären blev tröttare och tröttare. Vi spelade geni och bara för att, slutade alla kunna frågorna. Precis när jag sa att "nej, nu måste jag faktiskt hem!" vann äntligen det ena motståndarlaget. Inte rätt lag (för att retas ytterligare) men spelet tog i alla fall slut. Som vanligt var det en fantastisk kväll! En underbar dag!

Nu väntar bara en jobbdag innan helgen är här igen.New piercings

Publicerad 2014-05-28 21:03:57 i Allmänt,

Som vanligt när det handlar om mig och piercing blir det spontant. Nog för att jag kan gå och fundera på det ett tag men när jag väl bestämt mig blir det ganska omgående. Jag ringde till M. som har hjälpt mig tidigare. Hon är en fantastisk människa, underbar att prata med och tar verkligen bra hand om en. 

Hon är oerhört professionell också. Hygien är a och o för henne. Hon byter handskar flera gånger, tvättar och tvättar, slarvar inte en tum med steriliseringen. Det är verkligen toppen att gå dit! Att sticka hål på huden/muskeln går fort men ändå tar besöken där jättelång tid. Vi pratar om allt möjligt! Det är även jätteroligt hur hon minns mig, vad för piercing jag har gjort hos henne tidigare samt min "historia" runt det. Sådant är både proffsigt och smickrande! 

Det fina är också att det går utmärkt att komma dit spontant. Har hon tid är det inga problem att köra drop-in. Jag brukar oftast bara kolla av att hon faktiskt är på plats.

I alla fall, idag drog jag dit efter jobbet igen. Hennes nya, superhärliga piercinglokal. Yes, hon hade tid! Två nya hål! Läker dessa bra lär det bli en i tragus efter sommaren också. Kanske även en till strax under den översta så att jag kan sätta en stav genom dem. De säger att det piercing och tatueringar blir ett gift. When it comes to piercings I agree completely!Starka naglar och gröna växter

Publicerad 2014-05-27 22:09:36 i Allmänt,

När jag äntligen lyckades få naglarna fina har jag lyckats så bra att det blir svårt att skriva på tangentbordet på jobbet. Naglarna är stenhårda! This is a first, a great first!


Eftermiddagen spenderades framför tv:n. Gilmore Girls och slutet av Despicable Me 2. 

YMCA

Aptiten var borta. För mat i alla fall. Detta ledde till energibrist som resulterade i att mölja godis. Blä, mår illa! Jag skulle gissa att det beror på min långa joggingrunda igår kväll följt av träningspasset imorse. Jag och socker är ju inga bra vänner men jag blev åtminstone pigg nog att diska undan, plocka i ordning bland kläder och saker samt vattnat blommor och växthus. Jag älskar mitt växthus! Eller rättare sagt, jag älskar att jag har ett att plantera i och att mina växter tar sig. Det är belönande.Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela