UnitedTears

Thorgården

Publicerad 2015-01-31 22:41:21 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

En långkväll på Thorgården med insparken var fantastiskt rolig! Vi åt mat ihop, reccarna fick framför spex och sedan var det dans och fest natten lång. Jag dansade faktiskt inte så mycket, men jag vet knappt vad jag gjorde heller. Jag och Maria var nog lite överallt och ingenstans. Vi bastade en stund också. Jag lite längre. Det var förvånansvärt skönt, och trevligt också med sällskapet! Antagligen är det tack vare det långa bastubadet som jag knappt känner av gårdagens träningspass! Att min träningsbuddy har det värre får djävulen i mig att fnissa lite!

Vi hade egentligen övernattning på Thorgården, men eftersom det var nära hem och det var oklart vilka som skulle få sovplats, åkte jag hem. Lyckligtvis hade jag sällskap hela vägen. Det är tråkigt, och kanske inte helt säkert, att transportera sig hela sträckan mitt i natten själv. Det var verkligen skönt att få vakna i sin egen säng!

Nu är jag otroligt trött! Det blev trots allt inte mycket sömn imorse, jag har jobbat med Kondoma Mera och sedan lagat mat och ätit middag med en granne, följt av kortspel och bara umgåtts. Mot slutet var det svårt att hålla ögonen öppna. Sängen ropar högt efter mig nu!Untitled

Publicerad 2015-01-29 22:15:57 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Jag älskar produktiva dagar då ärende efter ärende blir gjort! Förutom lite halvvärt plugg för min del som inte hade dator, tog jag en tur till stan innan insparkens stadskamp. Oerhört fattig nu! Fast tog tag i saker som har dröjt alldeles för länge. Nu kan jag äntligen sköta om både skor och jackor, få våriga allergireaktioner och göra vårrullar. Det är väl inte fy skam?

Vår stadskamp var rolig, men vi var endast fyra tappra kämpar! En recce, en fadder och två kaptener. Vi fick alltså delta lite mer än vad som var tänkt. Vi sprang från ställe till ställe också vilket gjorde att jag var så trött efteråt att jag knappt tog mig hem. Det hade varit en lång dag och mycket energibrist, av någon underlig anledning. Min kropp tycks ha vant sig vid middagslurerna som jag började med i Vemdalen. Det värsta är att minst två dagar till lär bjuda på dem för att jag ska orka allt! Både övernattning med insparken imorgon och jobb med Kondoma på lördag.


Nu tänker jag sova. Imorgon ska jag befinna mig på gymmet strax efter öppning och återuppta projektet att bli biffig och stark! Det har legat på is alldeles för länge!

Intensivt!

Publicerad 2015-01-28 09:38:11 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Än en gång befinner jag mig i en fullspäckad vecka. Det är inspark, föreläsningar, inlämningar, möten osv. Det är jätteroligt! Även om det är lite lätt stressigt trivs jag med perioder av mycket att göra. Dels för att det sporrar till att plugga och dels för att det är roliga saker som händer.

Idag drar Kondoma Mera igång igen. Årets första möte! Imorgon har vi möte med Dynamiquen och dessutom överväger jag att gå med i marknadsutskottet och/eller eventuellt i utbildningsutskottet. Marknad ville jag gå med i förra terminen men det kändes inte som att jag hade tid. Jag tänkte att jag åtminstone ska gå på det första mötet på båda utskotten och se vad de innebär!

Igår hade vi "pubrunda" och avslutade på Snerikes. Det var mycket trevligt och det är riktigt kul att träffa alla nya reccar! Det är ett härligt gäng med många underbara och peppade människor! 

Efter frukost och en kopp te kombinerat med lite kursläsning är jag nu redo för dagen (allt handlar om inställning - även om en ibland behöver ljuga lite för sig själv!).

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela