UnitedTears

Ett par dagars studievila gjorde susen

Publicerad 2016-02-01 00:42:07 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Nu har jag fått uppleva direkt hur gott det gör med ett par dagar helt utan plugg, eller försök till det. I fredags föredrog jag nämligen att ta en kaffe med John och träna med honom framför att plugga inför seminariet. Efter seminariet föredrog jag att inte göra något och sedan greja hemma framför att plugga. I allt städande insåg jag att det var dags för en tur till IKEA. En utflykt dit på lördagen samt att greja ännu mer för att få ännu bättre ordning följde. Plugg? Inget! Nej, det orkade jag inte. Däremot köpte jag biljetten till Uganda! Bara Sydafrika och hembiljetten kvar. Det är sååååååå spännande!

Hur i hela fridens namn har jag kunnat samla på mig så många skor!? Nej, några fick åka ut..

.. och ett skoskåp införskaffas istället för en banankartong.

När jag gick till sängs igår var jag helt slut och sov gott. När jag vaknade idag hade jag därför gott om energi och motivation till att plugga. Det var jätteroligt! Även efter att ha varit hos Andreas till efter 22 gick jag hem och fortsatte att läsa, jag som brukar ha klockan 20 som sluttid. Ca 00.20 gav jag mig. Då var kapitlet färdigläst. Anteckningar var gjorda och jag fick bläddra i lagboken. Jag satt som ett lyckligt litet barn när jag läste detta! Ändå kan jag inte förklara varför det är så roligt. Det bara är det! Har jag tur har jag samma lust till läsning imorgon och kan ta mig igenom nästa kapitel också..

Idag hade jag för övrigt *peppar peppar så att jag inte blir sjuk* ett toppenbra träningspass! Jag kände mig stark, full av energi och spänst (boxhopp och step up på låda ingick i passet) och som att konditionen är tillbaka. Det var underbart! Lyckan for genom hela kroppen efteråt. De senaste passen har varit riktigt bra. Om turen är med mig kanske jag snart är tillbaka på en bra nivå! Fingers crossed!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela