UnitedTears

Hej, jag tycker om att stå i köket

Publicerad 2016-02-17 08:40:13 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Med risk för att här blir mycket mat; igår stod jag i köket på förmiddagen. Under kvällen skulle jag ha terminens första utskottsmöte vilket innebär fika. I fredags bakade jag chokladsnittar och två sorters kokostoppar, igår gjorde jag pizzabullar. Pizza är definitivt ingenting för mig, men de här bullarna! De blev fantastiskt goda tyckte jag. Då gjorde jag faktiskt allt själv. Jag satte degen, gjorde tomatsåsen och bönröran i. Givetvis köpte jag osten och kryddorna.


Mötet i övrigt gick otroligt bra! Över förväntan och jag är riktigt taggad på terminen! Vi blev några fler, och några fler på gång. Det kändes mycket bra. 

I övrigt är det här en stressig vecka. Min stressnivå är ständigt hög. Det är möten till höger och vänster, det ska läsas, skrivas, någonstans ska jag äta, sova och helst träna också. Rummet börjar bli skitigt och jag behöver tvätta. Det ska bli skönt att åka bort i helgen och få andas lite. Det är nu på en nivå där fokus inte finns någonstans. Nu ska jag faktiskt träna lite, försöka få ur lite stress och energi innan föreläsningen. Det blir nog bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela