UnitedTears

nananananana - Batman

Publicerad 2016-01-04 11:01:32 i Allmänt,

Jag önskar att jag hade mer motivation och inspiration till att skriva. Nu är jag i en fas då jag faktiskt vill skriva och få utlopp för viss kreativitet - som vanligt när jag har läst mycket en period. Problemet är, som vanligt, att jag inte vet vad det ska skrivas om, hur det ska skrivas, när det ska skrivas. Än en gång är det bara något som ligger där i det konstiga facket i något av medvetandena men som inte kan formuleras helt. Det är lite trist faktiskt. Fördelen är åtminstone att det leder till att idéer flödar på andra håll. Just nu går tankarna mycket kring planeringen av vårens tidningsutgåvor, och allmänt det redaktionella arbetet. Samtidigt snurrar tankar kring resor, planering igen. Planering, planering.
 
Nåväl, förhoppningsvis får jag lite skrivutlopp när tidningsarbetet börjar igen och den nya kursen, arbetsrätten. Tydligen ska vi skriva mer PM, och om jag dessutom ska läsa en distanskurs samtidigt tänker jag att examinationen av den lär vara mer skriftlig. Jag ser nog ändå fram emot kommande termin trots allt. Det ska bli roligt!

Senast jag var på gymmet fick jag ett bra träningspass! Ny ökning, och en bra sådan, i marklyft. Det kändes starkt, bra, peppande! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela