UnitedTears

The Circle of Life

Varvetmilen #3

Publicerad 2017-08-20 15:46:39 i Allmänt, Jag älskar att springa,

Jag glömde ju skriva en "efter loppet"-uppdatering igår. Jag var helt slut! Det var inget roligt lopp. Tog i för mycket i början och tappade snabbt orken. Andra halvan var rena pinan. Jag var så glad att funktionärer och färdiga löpare stod på sidan och hejade på där jag kom lunkandes, högröd och svettigt. Några leenden kunde då krypa fram. Jisses, den tröttheten efteråt var brutal. Det tog en evighet att cykla hemåt. Säkert 40-50 minuter. Men jag genomförde loppet och jag tog mig hem och jag sov gott inatt. Tiden är jag missnöjd med men ja, jag åtminstone en tid.


Varvetmilen #2

Publicerad 2017-08-19 12:20:35 i Allmänt, Jag älskar att springa,

Jag fick mitt nummer! Phew, de behövde bara mitt namn. Cykelturen hit var bra uppvärmning (nästan för bra, pust) men det blev lite kallt när jag väl stannade till och drack min smoothie. Nu är det bara 40 minuter till start och jag har sett solen titta fram ibland. Det är inte alls många deltagare men jag håller tummarna på att inte komma sist.


Varvetmilen #1

Publicerad 2017-08-19 10:51:00 i Allmänt, Jag älskar att springa,

Idag är det dags. Loppet som jag har velat om i veckor om jag ska springa eller inte. Motivationen till att springa har på sistone varit ganska låg. Varvetmilen är till för att få en starttid till Göteborgsvarvet och det vill jag inte sjabbla bort. Den här veckan har jag åtminstone varit någorlunda inställt på att försöka springa. Jag har tagit ett par försiktiga uppvärmningsturer och försökt (men misslyckats) att sova bra. Igår tog jag en kort tur för att springa igång benen. Jag har hört att en ska göra så. En tur på ca 15 min dagen innan loppet. De sa, jag följde. Dessutom har jag använt foamrollern flitigt sedan igår. Ett nödvändigt ont. Speciellt eftersom mina höfter har kliat lite. Något som troligtvis beror på att fel muskler aktiveras när jag springer.


Nåväl, inatt sov jag åtminstone mycket bra. Många sköna timmar i djup sömn. Jag vaknade utvilad och kände för första gången på länge för att köra yoga. Mattan rullades ut och jag körde några enkla asanas tillsammand med Sara Beth Yoga (Youtube). Följde det med en mindre meditation och kände mig sedan helt redo att ta mig an dagens utmaningar.

Det har spöregnat hela morgonen men jag har packat ombyte för efter loppet i fall det fortsätter. Dessutom kommer jag att cykla dit i full regnmundering: byxor, jacka, stövlar, och regnskydd för väskan. En lättare matsäck är också packad. Ja, allt är klart. Nu behöver jag bara bege mig iväg och hoppas på att jag kan hämta ut min nummerlapp trots att jag inte har fått startnumret på hemsidan som jag ska.......... vilket upptäcktes igår...... utmaning nummer ett! 


Wish me luck! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela