UnitedTears

Positiv förstärkning och hemsk verklighet

Publicerad 2017-02-06 11:25:37 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt, Jag älskar att springa,

Februari är här och en knapp månad av löpträning innebär givetvis att något ska hända som kräver en paus. I det här fallet ett enormt skavsår på undersidan foten. Skönt... Det är också självklart universums fel att det blev så illa. Inte alls att jag försökte täcka det, dämpa det och fortsätta att springa. Nej, inte alls. Hade det här varit ett sms hade jag gjort en glad smiley där för att visa att jag skojar. Jag är ju så korkad som försöker även när kroppen säger att något är galet. Det är bara att jag alltid får skavsår där, mer eller mindre. Nåväl, det går över tills jag gifter mig, som pappa brukade säga när jag var liten.
 
Imorse var jag hos min sjukgymnast igen. Inte för skavsåret så klart, utan för höften. En liten uppföljning. Oj, som jag älskar den människan! Ärendet idag gick jättefort, men sedan satte vi oss och pratade om annat. Som var relaterat till mitt besök, men ändå tog lite avvägar. När jag gick sade hon "det var kul att se dig", även om jag var där för två veckor sedan. Det är nog inte bara jag som uppskattar mina besök där. Det är ju lite dumt bara när det är så bra bemötande att en bara vill tillbaka. Positiv förstärkning av krämporna...
 
Så, för att gå in på något annat. Jag tänkte plugga lite, men först ville jag så klart scrolla på Facebook. Där kom jag över videon nedan. Se den. Den är bra, och så hemsk eftersom den är stämmer överens med verkligheten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela