UnitedTears

Tanten fann ungdomens källa

Publicerad 2017-01-23 09:30:28 i Allmänt, Jag älskar att springa,

Likt en gammal tant började jag få svårt att gå igen. Förra veckan var min höft allt annat än glad. De gamla känningarna kom tillbaka. De där knivarna i höften. Dyker upp i vissa rörelser, men har i andra samma flexibilitet som vanligt. Jag klagade lite, bokade tid hos sjukgymnast (som vanligt) och testade sedan att lägga mig på foamrollern. 


"Nämen, se där, där var det ju en rejäl muskelknut. På höftbenet. Undrar om det kan ha påverkat? Ooh, okej, kanske ja. För där gör det ju ont. Ofantligt ont. Puuh, phew. Svårt att andas ont. Pust, okej, det får räcka."

Jag reste mig upp och helt smärtfritt kunde jag gå. Muskelknuten hade arbetats upp, om än tillfälligt. Vilken fantastisk känsla. Ungdomen kom åter. Den där foamrollern har använts flitigt de senaste dagarna kan jag lova. Innan och efter träningspassen. Och träningspassen sen! Ja, de har gått fantastiskt bra! Jag har haft bland mina absolut bättre pass de senaste dagarna. Sjukgymnasten tänker jag fortfarande besöka. För det här går inte i längden. Jag har ju fortfarande känningar. Det är åtminstone fantastiskt att ha hittat något som hjälper så pass bra!

Morgonens pass, 6 km, med lätt intervall på slutet. En tid som jag är helt okej nöjd som helt klart visar på förbättring. Avslutades med ett yogapass för att mjuka upp musklerna. Göteborgsvarvet, det kommer jag minsann att kunna genomföra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela