UnitedTears

Redo för allt

Publicerad 2017-09-30 12:39:06 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt, Resor,

Torsdagens dans var helt fantastisk! Det är så frigörande. De två senaste tillfällena har varit precis det jag hade förväntat mig. Jag får röra på mig på ett roligt sätt och det är socialt. Det är underbart. Efter danslektionerna vill jag till och med fortsätta träna på stegen, köra koreografin, bli bättre och röra mig smidigare. 


Igår hade jag också en fantastisk dag! En jättedålig studiedag men bra på alla andra sätt. Ett lyckat möte på morgonen och en fantastisk eftermiddag i Stockholm. Målet var att gå till Gustaf Mellbin och hitta nya bh:ar. De jag har haft har börjat spetsa mig. Inte superskönt. Speciellt inte när jag tränar. Det var alltså dags. Även om det inte är jättekul att behöva åka ända till Stockholm för att kunna köpa bh. Samtidigt blir det en härlig utflykt och jag får jordens absolut bästa hjälp. Att köp bh är på samma nivå som att köpa jeans - rent plågsamt. Hos Gustaf Mellbin blir det kul. Det känns bra! Jag hittade det jag behövde och det är dessutom snyggt! Jag är redo för vardag, utan att förstöra nacken, jag kan springa igen utan att bli spetsad och jag är redo för Rhodos!

Utöver en fräsch bh-uppsättning är jag även redo för att springa. Hela vintern lång! Jag har hittat vinteranpassade kläder och en vindtät jacka och ett par vindtäta byxor. Helst ville jag att de skulle vara vattenavstötande också men det var lite svårare att hitta. Hittills har jag ju sprungit oavsett väder ändå och det lär inte förändras men nu lär det bli lite behagligare.

Nästa sak jag är redo för är helg. En lugn och skön helg! Än så länge spenderad på soffan i pyjamas. Det är den sortens helg. Helt klart.

Torsdag? Hur?

Publicerad 2017-09-28 16:57:28 i Allmänt,

Hur det gick till vet jag inte, men på något sätt har det blivit torsdag igen. Torsdag, ny kursstart och dans. Den senaste veckan har gått oerhört fort! Samtidigt känns det som en evighet sedan jag var i Stockholm med mina syskon. Det är konstigt. Antagligen är det för att jag har suttit med näsan i böckerna i flera dagar för att skriva hemtenta. Sex dagar av intensivt pluggande från morgon till kväll med några pauser. Jag förstår inte själv hur jag orkar, men fokuserat har det för det mesta varit. Fokuserat och produktivt. Jag satte ett mål att skriva en fråga om dagen, vilket jag höll i snitt. Det gav mig gott om tid att läsa igenom igen, fixa referenserna och lägga till eller ta bort text. Igår kväll skickade jag in den. Idag är jag trött. Att plugga idag har inte gått enkelt. Tänkte försöka läsa lite eftersom jag har möte på morgonen och vill åka till Stockholm efter det, och helst inte plugga under helgen. Nåväl, jag har försökt läsa. Det får räcka. Det ska bli roligt med lite dans att skingra tankarna med. Förhoppningsvis blir den lik dansen förra veckan för det var roliga grejor det!

Lidingöloppet och min motivation

Publicerad 2017-09-25 21:38:16 i Allmänt,

Det fanns en anledning till attmina syskon var här i helgen. Det var inte för att träffa mig. Nej, min bro hade fått snilleidéen att springa Lidingöloppet. 30 km i terräng. Vi åkte med för att agera hejarklack och det var en upplevelse även för oss. Tre timmar sa swish! Vi följde honom till starten och satt sen där ett tag innan vi gick vidare. Vi gick in i skogen där det visade sig att vi precis (!) missade honom. Vi gick vidare men såg honom inte där heller. Efter en stunds väntande och tittande på storskärm gick vi mot målgången och hann precis (!) se honom vid vätskestationen innan han sprang mot sista milen. Vi stod i målgången efter det och den tiden gick fort. Det var helt fantastiskt att se alla kämpa sig över mållinjen. Jag är sjukt imponerad över alla som sprang. 30 km. Terräng. Person efter person som påstår att det är det värsta som de har gjort. Min bror som sa det samma, men ändå vill delta igen. Vilken tid han fick sen! Imponerad räcker nog inte! Jag blev allt sugen när jag stod där! Nästa år ska jag försöka jag med.När lillebror skulle springa Lidingöloppet tändes alltså min egen inspiration och motivation igen. Jag sprang innan de dök upp i fredags och idag igen. Jag gör mitt allra bästa att bara jämföra min prestation med mig själv och idag är jag oerhört nöjd! Jag fick en bra snittid och det kändes lätt genom hela. Även uppför Carolinabacken! Det är bara att tacka och bocka för min brors tokigheter som inspirerar så.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela