UnitedTears

The Circle of Life

Nytt personsligt rekord

Publicerad 2017-09-21 21:39:18 i Allmänt, Studentlivet i Uppsala,

Troligtvis slog jag ett nytt personligt rekord i skitigt hår idag. Utöver att det såg relativt smutsigt ut kände jag hur flottigt det var. Jag drog fingrarna genom håret och ja, det var lite kladdigt. Jag skulle ju dansa idag och då känns det onödigt att tvätta det innan! Med lite babypulver såg det bra ut men det var oerhört skönt att kunna tvätta det nu. Rent. Tvättat. Osmutsigt hår. 


Dansen var för övrigt verkligen rolig idag. Precis som jag hade förväntat mig! Röra på kroppen till bra musik, en koreografi som var enkel nog att hänga med i och som kändes bra. Jag kände den där lyckan som jag hade förväntat mig. Det sociala med härliga människor. Det var energigivande och toppen! Åh, just nu längtar jag till nästa veckas dans! Hoppas att det blir mer som idag och inte lika avancerad som förra veckan.

Ren, dansad, pluggad och snart yogad. Det kommer att bli skönt att krypa ned i säng senare, i det "nya" sovrummet.

Ett nytt rum

Publicerad 2017-09-20 15:17:30 i Allmänt,

För några veckor sedan bestämde jag mig för att göra om sovrummet. För att kunna genomföra min idé behövde jag bli av med den stora fåtöljen som stod i sovrummet. Den blev ju äntligen upphämtad i måndags. Igår kunde jag därför äntligen åka till Ikea och köpa sängborden som jag var ute efter. Ett bord sattes ihop igår, men tröttheten var för stor och det andra fick vänta till idag. Nu är det dock klart. Sängborden uppe, mattorna utrullade, sängen bäddad med det nya överkastet. Ett nytt rum. Med mjuka mattor för när någon blir utsparkad!


Jag måste säga att jag är mycket nöjd! Nu ska jag bara fundera på om jag ska skaffa matchande bordslampor eller låta det vara som det är.


PS. Tavlan ska flyttas till mitten av sängen. Jag vill inte göra det ensam utan måste vänta till ikväll. 

Vilken dag, vilken helg!

Publicerad 2017-09-18 23:11:13 i Allmänt, Jag älskar att springa, Resor, Studentlivet i Uppsala,

Äntligen ligger jag i sängen efter en lång dag! 


• Jisses, vad jobbigt det var att vakna!
• Erikshjälpen var här och hämtade mina älskade fåtöljer. De är minsann inte lätta att bära ned och jag är glad att jag inte kommer behöva tänka på det mer. Jag kommer att sakna dem, men oj, vad mycket luft det finns i lägenheten nu.
• Jag städade lite.
• Seminariedags där jag bestämde mig för att faktiskt lyssna ordentligt. Rätt dag för det eftersom det blev ett riktigt bra, roligt och lärorikt seminarium.
• Jag kom hem och ringde runt för loppet som jag är med och anordnars räkning. Mejlade även med mycket bra resultat!
• Pluggade.
• Hade en snickare på besök för bedömning.
• Pluggade lite mer.
• När jag inte längre orkade gick jag och handlade.
• Fixade balkongens blommor. Numera är de höstiga. Ljung.
• Åt middag.
• Pluggade lite mer. Kommer inte långt dock. Har fortfarande inget färdigt material till morgondagens workshop, men jag har verkligen försökt!
• Gjorde yoga.
• Kom i säng.

Nöjd med en bra och produktiv dag och glad efter en fantastisk helg!

Den där fantastiska helgen, den tog vi i Karlstad. Jag skulle ha varit på en födelsedagsfest men var sjuk. Jag skulle ha sprungit Tjurruset men jag var sjuk. Istället för fest blev det en lugn hemmakväll med en (dålig) film och lite rom för förkylningen. Det var verkligen skönt.  Vi lade oss alldeles för sent och sov så där lagom länge innan vi begav oss mot det leriga Tjurruset. 

Jag skulle kanske inte springa Tjurruset men mina vänner skulle. Troligtvis mer taggad än dem stod jag vid sidan och studsade och ville också vara med! Oviljan till en luftrörsinfektion var dock starkare. Att heja och se alla glada, trötta, stôlliga kämpar var verkligen roligt! När det var Petters tur hoppade jag till insidan av banan (den var kortare än utsidan) och sprang med honom den sista sträckan. Jisses, vad duktiga de var, han och Patrick! Och så glada. Nästa år kör vi igen. Då SKA jag vara med!

Till kvällen åkte vi till Landet för att äta middag med mina föräldrar. Alla var lika slitna att det blev kort. Inte desto mindre trevligt! Mamma hade förberett god mat och det lär ha blivit säsongens sista grillning. Tillbaka i lägenheten såg vi film igen och drack lite vin. Igen, skönt, mysigt och bara bra. 

Vår sista dag i Karlstad var också bra! Vi åkte till Petter med Lasse och Patrick för att fika. Mums, mums. 


När vi väl var på väg hemåt Uppsalavar vi båda oerhört trötta. Extremt trötta. Promenaden från tåget var i tystnad. Inte ett ord. Vi kom hem. Bäddade sängen och lade oss. Och kunde inte sova. Alls. I alla fall inte jag. Jag måste ha slumrat, men så lätt att det kändes som att jag var konstant vaken till klockan fyra. Då hamnde jag äntligen i djupsömn och fick några timmars kvalitetssömn. Där började den fullspäckade dagen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela