UnitedTears

... började jag klä av mig ... badbaljan var inte en toalett...

Publicerad 2018-02-03 11:08:58 i Allmänt,

Helt plötsligt stod jag framför ett gäng människor som uppmanade mig att klä av mig. Omgivningen såg ut som en professionell fotostudie och en av personerna hade en kamera. Utöver kameramannen stod även redan halvnakna personer och ytterligare en person iklädd en keps där det stod "PORN" i stora bokstäver. Utan att reflektera började jag klä av mig min jacka ...
 
... sedan befann jag mig på Hogwarts. Jag var på jakt efter biblioteket men klockan var redan efter nio och jag visste om jag bröt mot utegångsförbudet som de har nattetid. Andra var ute och jag fortsatte gå längs korridoren. När jag mötte en professor bad jag om hjälp att hitta biblioteket. "Du går ner där", sa han, troligtvis på engelska, och pekade snett bakom sig. Jag gick nedåt men när jag kom runt hörnet behövde jag till min förvirring gå upp igen. Ett rum, med en stor säng, mötte mig. En liten tjej satt i den och såg förvånad ut när jag kom in. Hennes pappa var schejk och hade ordnat med en stor paviljong till henne på skolan. Flickan var snäll och sa att det fanns böcker i rummet bredvid om jag ville läsa...
 
... Efter detta blev det kaotiskt. Porren var konstant närvarande i bakgrunden, men visade sig aldrig tydligt - lyckligtvis. Ena stunden var vi ett gäng bekanta som hade hamnat på ett okänt ställe och skulle sova. Fem personer i samma säng. Flickan, schejkens dotter, var fortfarande med och det var hennes säng men hon var också obekant med stället. I nästa stund körde någon i full fart med en kärra nedför en backe men lyckades ta den skarpa kurvan. Jag muttrade "idiot" men orkade inte bry mig mer. Sedan befann jag mig utanför en dörr, ett litet hus, mot en bergvägg. Träd och skog fanns runt mig. Jag stod med ryggen till dörren och backade in. Jag kom in till ett badrum. Jag behövde tömma blåsan men det jag trodde var en toalett var en badbalja som jag hade fyllt med vatten. I ett försök att tömma den sparkade jag sönder pottan som stod framför baljan. Först då insåg jag att badbaljan inte var en toalett. När jag plötsligt hörde ägarna till huset, som sov i rummet bredvid, som övervägde ett bad försökte stoppa tömmandet av vattnet men på tio sekunder hade det försvunnit. Någonstans senare vaknade jag äntligen. Klockan var inte ens åtta, men jag kände att det var dags att gnugga bort John Blunds stoft. Jag kände mig färdig med att drömma.
 
Att jag hamnade inom porrbranschen är kanske inte konstigt. Jag har trots allt tittat på dokumentärserien Hot Girls Wanted: Turned On den här veckan - en serie som jag starkt kan rekommendera för övrigt. Hogwarts, ja, det är också ganska logiskt eftersom jag varje kväll läser några sidor ur Harry Potter och som för varje bok blir mörkare och mörkare. Resterande delar har jag ingen konkret anledning för. Trötthet och stress kanske? Det har trots allt varit en lång vecka!
 
Drömmar är intressanta - och stundvis skrämmande. Kaotiska och konstiga. Jag är i alla fall glad att jag slapp uppleva mer av porrindustrin och att den enbart höll sig i bakgrunden under resten av tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela