UnitedTears

Konstiga sorters yoga

Publicerad 2018-06-29 20:25:37 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Allteftersom yoga har växt i popularitet har det också dykt upp olika former av yoga. Utöver de vanliga former finns fitnessyoga, getyoga och det har även snurrat runt en video på VINYOGA. Jepp, motivera yogan med ett glas vin. Eller en flaska. Ja, det finns udda varianter. Personligen känner jag mig aldrig så onykter och instabil som när jag har druckit ett par klunkar, och då menar jag verkligen två vanliga klunkar, vin och funderar på att göra yoga. Vin och yoga går inte bra ihop. Därför ligger yogamattan orörd framför mig, och vinglaset står stadigt på soffan.
  (null)


The sky is the limit

Publicerad 2018-06-28 23:12:25 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

I veckorna tre har jag nu varit utan studier och istället jobbat heltid på företaget jag började på i januari. På dessa tre veckor har jag verkligen börjat känna att jag har kommit in i arbetet och kunnat ta många steg framåt. Det känns bra, samtidigt som det är skrämmande att inte längre ha studiernas trygghet. I över sex år sammanlagt har jag studerat på universitetet. Sex år... det är en lång tid. Mycket av terminerna i Uppsala var studiemässigt mindre bra - innehållslöst material. A-kurs efter A-kurs. Det sista året gav dock äntligen utveckling. Även om det inte alltid var intressant eller en dans på rosor (vilket egentligen borde vara smärtsamt) har jag lärt mig mycket. I C-kursen förstod jag äntligen det teoretiska som de har snackat om i två år, och när polletten trillar ned blir jag glad. Dessutom har jag stått inför utmaningar av olika slag, men klarat mig helskinnad ur dem. Det mest givande var C-uppsatsen. Under de två månaderna lärde jag mig oerhört mycket och kände att jag utvecklades. Jag vill aldrig mer skriva en C-uppsats (vilket jag måste om jag ska få en dubbelkandidat någon gång), men det var mycket givande.

Nu när studierna är över (för den här gången) väntar livet - spännande och skrämmande. Det är dags att se världen ur ett annat perspektiv - dags att lyfta blicken, slå ut vingarna och flyga mot den nya horisonten.

(null)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela