UnitedTears

Fint ska det va’! Även på tåget.

Publicerad 2018-10-18 18:08:40 i Allmänt, Livet efter plugget, Resor,

Idag har jag varit lite extra finklädd och i ordninggjord. Med lite flottigt hår, räddat av babypuder och hästsvans, iklädd löparskorna, rockade jag arbetsbyxor, blus och kavaj. Ska en ut på tågtur så ska en. Då gäller det att se bra ut! Eller ja, så fort arbetsdagen närmade sig sitt slut åkte träningstightsen och koftan på. Nu har jag lyxen att sitta i första klass på tåget, väl passande i min omgivning med de där mönstrade tightsen och koftan, ätandes knäckebröd och har för en gångs skull möjlighet att titta ut över och njuta av miljön vi åker förbi.


(null)

Träningsrunda

Publicerad 2018-10-16 17:36:53 i Allmänt, Jag älskar att springa,

Igår trotsade jag tröttheten och tog mig ut på en liten träningsrunda. Inledningsvis med en kort uppvärmning följt av en cirkel inklusive backintervaller. Det var riktigt härligt! Jag är så glad! Jag kände mig full av energi. Det var alldeles lagom och verkligen kul. Det roliga är också att det varit så varmt att jag sprang i shorts. Uppfriskande! Skrämmande att kunna göra det i oktober, men uppfriskande!

(null)


Trög vecka

Publicerad 2018-10-04 20:39:21 i Allmänt, Livet efter plugget,

Den här veckan alltså... jag har väl inte varit mitt mest glada, positiva jag. Det har varit en tung, lång vecka. Träningen har känts okej, även om det inte har varit jättemycket av den. Jag trodde att jag skulle få mycket idag, när jag stannade hemma för att ta emot kakel och klinkers till badrummet. Klädd och redo väntade jag på leveransen, och visst fick jag gratis träning, men en tredjedel av leveransen saknades. Det här resulterade därför i samtal efter samtal för att försöka få dem på plats. Ingenting... har jag tur får jag dem imorgon. Förra veckan bråkade jag med Netonnet, och har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar, som alltså aldrig reserverades utan drogs direkt. Den här veckan om kakel. Nu är jag riktigt, riktigt trött. Lyckligtvis är personalen verkligen trevliga och hjälpsamma den här gången. Det är alltid positivt när det går fel.

Snickaren var här idag också, vilket också var positivt. Kontraktet är påskrivet och skyddsplasten är redan utlagd. På måndag börjar arbetet och jag kommer än en gång bo i studentkorridor. Och åka till Mallorca på onsdag. Den resan kommer bli oerhört skön och rolig och välbehövd.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela