UnitedTears

Svårt att förstå

Publicerad 2018-09-26 17:12:46 i Allmänt, Jag älskar att springa, Livet efter plugget, Tankar,

Det är en hel del saker som jag håller på att smälta nu, som jag fortfarande har svårt att förstå...

1. Hur i hela friden klarar folk av att jobba 8-17 OCH träna OCH träffa vänner OCH/ELLER ha familj? Hur går tiden och framförallt orken ihop? Jag är dödstrött innan klockan ens är 16.

2. Jag är färdig med min utbildning och är ute i arbetslivet. För första gången finns det ingen fast plan av att återgå till studierna, även om jag har vissa kurser som jag vill läsa. Någon gång. Hur är jag faktiskt klar?

3. Kopplat till punkt två, jag har fast anställning för första gången i mitt liv. Jag jobbar. Har fast inkomst. Det trodde jag inte riktigt skulle hända.

4. Förutom att jag jobbar och har fast inkomst, jag gör det också i Stockholm. JAG jobbar i Stockholm. Vem kunde tro det? Jag som alltid har velat cykla till jobbet behöver nu ta både tåg och ibland tunnelbana för att ta mig till och från jobbet. Även om det är jobbigt är det mycket lättare än jag trodde att det skulle vara.

Dessa vuxenpoäng är givetvis spännande, men samtidigt lite svåra att ta in.

5. Jag kan fortfarande inte förstå att min kropp tog mig runt 21 km vid Göteborgsvarvet. Det plus att vi promenerade tillbaka till stan. I flera veckor tittade jag förundrat på mina ben och förstod inte att den kraften och energin kunde finnas i dem.

(null)

(null)


Energidepån har fyllts på

Publicerad 2018-09-23 12:19:02 i Allmänt, Livet efter plugget,

Vilken helg det har varit! Vilken fantastisk och energigivande helg. I fredags fick jag besök av Petter och Anna och vovve. Middag, rom och cola och småprat ändå till lördag. Efter en härlig frukost gick vi till torget för en skördemarknad, sen promenad in till stan, till kyrkan, till falafeln och hemåt igen. Ett alldeles fantastiskt dygn!

(null)

Det efterföljande dygnet var också jättebra! Jag tog min MTB och cyklade mot skogen. Planen var att sätta mig någonstans och läsa, koppla av, njuta av naturen. Det gick inte jättebra dock, eftersom kroppen först inte var glad av att cykla, och sen inte hittade en bra väg att cykla på. Det slutade istället med att jag bara cyklade på lite olika ställen, men det i sig blev också avkopplande. 

(null)

(null)

För första gången på länge känner jag äntligen att jag har mycket härlig energi i kroppen, och känner mer avkopplad.

Bestulen på flera timmar

Publicerad 2018-09-18 12:16:44 i Allmänt, Jag älskar att springa, Livet efter plugget,

När standardsömnen består av att vakna minst ett par gånger under natten, titta på klockan och se att det är några timmar kvar innan klockan ringer, blir det lite underligt när det här inte händer. Efter mitt träningspass igår var kroppen trött och nöjd. Därför somnade jag som en stock, och sov hela natten. Jag vaknade inte förrän det var dags att gå upp. Problemet var bara att jag var inte redo. Kroppen var inte redo. Huvudet var inte redo. Första uppvaknandet ska ju vara att se att jag har flera timmar kvar! Inte att det är dags att stiga upp. Det borde egentligen ses som en riktigt bra natts sömn, ostörd och lång, men jag vaknade och kände mig bestulen på flera timmars sömn! Så det kan bli.


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela