UnitedTears

28 april, cykel-race

Publicerad 2009-04-28 15:27:13 i Allmänt,

Såå, det verkar som jag fick min förra vilja igenom. Jag ska inte med imorgon när vi ska iväg på någon skit med skolan. Risken finns att jag inte orkar, och orkar jag inte så kommer jag inte hem. Det är ganska surt. Så, därför blir det nog att jag stannar hemma istället, och tar en extra dag på mig att bli frisk. Ska kanske se till att baka lite till racet också, så dom kan få lite att frysa in.
   På tal om racet. Idag var jag ute och cyklade, och med mig hade jag Pricken. Han behöver ju tränas lite nu inför säsongen, och första tävlingen som är snart. Han var jätteduktig, förutom när han såg ett par katter och försökte sticka efter. Det gjorde ont. När vi kom hem flåsade han faktiskt, och det är inte ofta han gör det den lillen. Jag cyklade dock inte så långt, jag vågade inte för jag vet inte hur han är och hur det är med andra djur som han skulle kunna sticka efter. Jag vände då efter ca 1,3 km. Det blev alltså en nästan 3 km runda. Vet inte hur långt det är exakt till dit jag vände.
   Sen, när vi ändå prata om cykel. En kille på skolan, än så länge kan jag bara klassa honom som bekant. Han vet kanske hur man cyklar för att ta sig hit där vi bor. Så har jag tur kan han visa mig cykelvägen, det hade varit ganska najs att veta vart den är om man vill cykla eller åka inlines eller så. Lite kul bara, för han har bott här ca 3 månader, jag 1,5 år, och jag vet fortfarande inte vart cykelvägen är. Till mitt försvar har jag att han bor nog inte så långt ifrån den medan jag har minst 5 km dit.

That was that. Nu ska jag se på lite McFly vids från deras MySpace (www.myspace.com)

→Bye!←

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela