UnitedTears

Lördag, lov och Disney

Publicerad 2010-10-30 18:06:56 i Allmänt,

Äntligen är det lördag och äntligen är det lov! Men med det där jäkla fysikprovet hängandes över en blir det kanske inte så mycket vila. Jag lät mig själv verkligen slappa idag i alla fall. Jag tror att det var välbehövligt för jag har varit dundertrött hela dagen.

Igår höll jag till och med nästan på att somna innan Max, och idag kom jag nästan inte upp ur sängen. Därför låg jag i soffan och såg på Percy Jackson och Åskviggen (eller vad den heter), förvånansvärt bra film! Därefter åkte vi till Ikea en sväng, såg lite mer på film och nu ser jag på Vampire Diaries innan jag ska spela lite Sims 3. Slappdag på högsta nivå!

Dock är de två sista sakerna lite mer av tidsfördriv. Min lille Disney har varit dålig. Han har varit hängig och dragit sig undan. Vi har varit lite oroliga, och idag upptäckte vi en svullen körtel och åkte iväg med honom till vår veterinär. Förhoppningsvis är det som värst en liten infektion eller ett virus (kanske han har fått vår förkylning), men man blir ändå lite orolig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela