UnitedTears

Bra dag med Petter, Biltema och cykelfix

Publicerad 2012-10-31 21:46:00 i Allmänt,

När man har haft en cykel i sex år och speciellt första åren och senaste har använt den flitigt, då blir den lite sliten. Med Petters hjälp undersökte vi cykeln idag och såg att bakdäcket, okej, en ny slang och ja, ett nytt däck. Vi åkte därför till Biltema för att inhandla vad vi behövde.
 
"Hm... när vi ändå är här och byter, ska vi inte köpa däck och slang till fram också?"
"Jo, det är nog lika bra va?"
 
Så, däck och slang till fram- och bakdäck åkte med.
"Justja, jag behöver reflex där bak. Och en lampa där bak. Och en ny cykelhjälm. Batterier är alltid bra att! En termos vill jag ju ha. Åh, de har pepparkaksformer, jag har inga pepparkaksformer! Spikar, det skulle jag behöva. Glödlamporna i ena taklampan har gått sönder, jag behöver nya. Lampan ovanför spisen är också trasiga. Vi köper en sådan också."
 
Att ta med mig till Biltema var visst som en del tycker att det är att åka till IKEA. Jag kom hem med både det ena och andra intressanta och har nu byggt på min manliga låda. Dessutom har jag fått träna på min händighet! Petter visade mig nämligen hur jag fixar det ena och det andra på min cykel, så nu kommer jag verkligen inte att behöva lämna in den. Nu kan jag nog både serva och byta däck själv, jippie! Eller serva, det kanske vi får gå igenom när det blir dags... men snart så!
 
Nu är alltså cykeln fixad, jag har bytt alla trasiga lampor och införskaffat det jag länge önskat och samtidigt fått spendera massa tid - utanför gymmet - med bästaste Petter!!! BRA dag! 
 
Det är faktiskt skit samma att jag inte kom någon vart med tentan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela