UnitedTears

Fun w/ sis and party all night long

Publicerad 2014-05-30 09:00:57 i Allmänt,

Oftast vill jag träna själv. Plugga i musiken i öronen och gå in i min egen värld. Tanken var den samma igår även om jag frågade om min syster inte vill vistas på gymmet samtidigt. Det slutade dock med ett helt pass ihop. Vi körde mitt "dag 2"-pass båda två. Ungen (14, going on 15) är ju inte lite stark och vältränad... Hon klarade mina övningar utan problem! Vi avslutade även passet med att stå lite på huvud (hon) och händer. Lika envisa båda två kunde vi inte ge oss i första taget - vi skulle ju klara det bra först!

Vi kom hem, käkade och efter att mamma och pappa hade åkt (en vecka i Kroatien väntar dem) satt vi vid matbordet och tölade, fixade naglarna och hade det allmänt supertrevligt! Det var alltså med ett lätt sinne jag drog vidare till min kompis och hennes fest.

God mat och gott sällskap gjorde att timmarna gick fort! Huxflux var klockan tolv, och pensionären blev tröttare och tröttare. Vi spelade geni och bara för att, slutade alla kunna frågorna. Precis när jag sa att "nej, nu måste jag faktiskt hem!" vann äntligen det ena motståndarlaget. Inte rätt lag (för att retas ytterligare) men spelet tog i alla fall slut. Som vanligt var det en fantastisk kväll! En underbar dag!

Nu väntar bara en jobbdag innan helgen är här igen.Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela