UnitedTears

Det här gör jag en fredagkväll

Publicerad 2016-01-30 00:03:20 i Allmänt, Studentlivet i Uppsala,

Vad gör en student, en blivande personalvetare, en fredagkväll? Visst har ni alltid undrat? Jo, medan vännerna är ute på pubrundor, extraklubb med Hogwarts(!!!)-tema, spelningar och diverse annat finns det dem som stannar hemma.


Drar ett streck eller två i målarboken..

.. visst ser det gott ut? Hrm...

.. och givetvis - vad vore väl en fredagkväll utan det - städat och organiserat!


Klädhögarna har tidigare rensats vilket innebar att det var dags för garderoberna/skafferiet/köksskåpen att organiseras om och förbättras. Personligen tycker jag att det lyckades bli rätt bra! Förhoppningsvis blir det lättare att komma åt saker utan att behöva gå i taket av frustration för att en inte når eller för att saker fastnar. Tro det eller ej, men inspirationen fick jag faktiskt från IKEAs hemsida! Som jag och personen i kassan på Cervera sa igår: IKEA ska inte underskattas! De kommer med en del bra saker. Faktiskt.

Det är alltså vad en student, en blivande personalvetare, gör en fredagkväll när andra är på strapatser på annat håll. När det nu är gjort är det väl inte mer än lämpligt att bli lite ren och sedan välkomna John Blund. Det är ju trots allt en dag imorgon också.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela