UnitedTears

Redo för allt

Publicerad 2017-09-30 12:39:06 i Allmänt, Resor, Studentlivet i Uppsala,

Torsdagens dans var helt fantastisk! Det är så frigörande. De två senaste tillfällena har varit precis det jag hade förväntat mig. Jag får röra på mig på ett roligt sätt och det är socialt. Det är underbart. Efter danslektionerna vill jag till och med fortsätta träna på stegen, köra koreografin, bli bättre och röra mig smidigare. 


Igår hade jag också en fantastisk dag! En jättedålig studiedag men bra på alla andra sätt. Ett lyckat möte på morgonen och en fantastisk eftermiddag i Stockholm. Målet var att gå till Gustaf Mellbin och hitta nya bh:ar. De jag har haft har börjat spetsa mig. Inte superskönt. Speciellt inte när jag tränar. Det var alltså dags. Även om det inte är jättekul att behöva åka ända till Stockholm för att kunna köpa bh. Samtidigt blir det en härlig utflykt och jag får jordens absolut bästa hjälp. Att köp bh är på samma nivå som att köpa jeans - rent plågsamt. Hos Gustaf Mellbin blir det kul. Det känns bra! Jag hittade det jag behövde och det är dessutom snyggt! Jag är redo för vardag, utan att förstöra nacken, jag kan springa igen utan att bli spetsad och jag är redo för Rhodos!

Utöver en fräsch bh-uppsättning är jag även redo för att springa. Hela vintern lång! Jag har hittat vinteranpassade kläder och en vindtät jacka och ett par vindtäta byxor. Helst ville jag att de skulle vara vattenavstötande också men det var lite svårare att hitta. Hittills har jag ju sprungit oavsett väder ändå och det lär inte förändras men nu lär det bli lite behagligare.

Nästa sak jag är redo för är helg. En lugn och skön helg! Än så länge spenderad på soffan i pyjamas. Det är den sortens helg. Helt klart.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela