UnitedTears

Vilka veckor, vilken start på sommaren!

Publicerad 2019-06-30 11:46:17 i Allmänt, Jag älskar att springa, Livet som vuxen,

Vanligtvis när jag är dålig på att skriva är det för att jag upplever att det inte har hänt något som är intressant nog att skriva om. Den senaste tiden är det snarare tvärtom. Det har hänt mycket roligt de senaste veckorna och dagarna har varit ganska fullspäckade.

(null)

Vi hade en härlig dag på Skansen med jobbet. Det var mitt första besök där och jag uppskattade det verkligen. Det var också ett bra avslut på veckan. 

Under veckan därpå träffade jag en gammal kollega. Vi köpte mat och hade en minipicknick i Stockholm. En fin kväll helt enkelt!

Inför midsommar tog vi sedan en bil och körde till mina föräldrar. Vi hamnade i bilköer, men tog oss igenom och jag höll mig både lugn och oirriterad, vem kunde tro?  

Vi fick några härliga dagar där med familjen. På midsommar åkte mamma, D och jag till ett närliggande område för att ta del av firandet där. Det var riktigt mysigt! Och underhållande. Under helgen fick jag dessutom ett fantastiskt löppass och tog årets tredje bad.

(null)

(null)

Vi åkte hem tidigare än väntat, vilket visade sig vara en bra idé. Efter midsommar är det inte en eller två bilar på väg hemåt. Det är tusentals... Istället för att trängas där kunde vi istället ta söndagen till återhämtning.

Veckan som följde var återigen kort. Vi åkte med jobbet till Finland för att träffa kontoret där och ha vår halvårsplanering. Det var två intensiva dagar. Den första avslutade vi med karaoke! Jag har aldrig varit på en karaokebar, och det var riktigt roligt. Vi stod även 6 personer på golvet ihop och sjöng Bohemian Rhapsody, vilket är teamkänsla om något! Det lät däremot inte jättebra om jag får säga det själv... men det var roligt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag kom hem, sov länge, fick frukost på sängen och igår kväll kom mamma till Uppsala. Dags för spelning. Peter Jöback! Min kärlek sedan 19 (NITTON) år tillbaka! Konserten var utomhus i Parksnäckan och det blev en helt perfekt kväll. Att se honom på scen är alltid magiskt, och jag uppskattar verkligen att vi har vår grej att se hans olika föreställningar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det roliga är inte över än. Idag ska D och jag till badplatsen med några kompisar. Det ska bli jättekul att hänga i solen tillsammans. Med tanke på hur varmt det ska bli igen kanske det blir ytterligare ett bad. 

Ja, som sagt, den här gången har inte tystnaden berott på att ingenting har hänt eller att mitt humör varit lågt. Tystnaden har varit en effekt av fullspäckade och roliga veckor!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela