UnitedTears

Yoga, träning, säng säng säng!

Publicerad 2018-11-28 19:33:00 i Allmänt, Livet som vuxen, Tankar, Träning (fr 2019 -),

Tänk, att jag ständigt glömmer bort vilken stor vikt yogan ändå spelar för mig. Att jag inte prioriterar den mer trots att det gör att både kroppen och knoppen mår bättre. Bara i att den blir mer rörlig, såväl efter mycket stillasittande med jobbet som efter ett träningspass som gett stelhet och träningsvärk. Ut med mattan, börja yoga och halvtimme senare känns alla delar plötsligt bättre.
 
Det är samma med träning. Att det alltid glöms av hur mycket bättre jag mår och hur mycket energi det finns i kroppen. Endorfinerna gör verkligen sitt. Även om tröttheten är enorm när jag inte alltid sover så bra kombinerat med tidiga morgnar för träning, är den positiva energin i kroppen tillbaka och tar mer plats. För varje gång jag kommer iväg känner jag mig starkare och piggare och att det går lättare. Det var helt enkelt ett bra beslut att börja på gymmet som jag var så skeptisk till, men som hade de bra öppettiderna och närheten till hemmet. Varje morgon längtar jag efter sängen, men varje dag studsar endorfinerna ändå runt.
 
Om en månad kommer dessutom den nya sängen som jag tror kommer göra underverk för mig. När jag får ta mer plats och kan vända kroppen åt mer än ett håll. När jag inte behöver sova med ansiktet i klockan som visar tiden med hjälp av lampor. När kroppen får mer stöd under natten. Jag har nedräkning till det! Givetvis är jag väl medveten om att en ny säng innebär en omställning också, men bara storleken i sig kommer nog göra nytta. Inte behöver det bli kallt heller bara för att sängen är större! Nej, det mänskliga elementet blir bara en rullning bort, och huxflux är det inte ens nästan kallt. Som sagt, jag har verkligen nedräkning nu!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela