UnitedTears

28 april, cykel-race

Publicerad 2009-04-28 15:27:13 i Allmänt,

Såå, det verkar som jag fick min förra vilja igenom. Jag ska inte med imorgon när vi ska iväg på någon skit med skolan. Risken finns att jag inte orkar, och orkar jag inte så kommer jag inte hem. Det är ganska surt. Så, därför blir det nog att jag stannar hemma istället, och tar en extra dag på mig att bli frisk. Ska kanske se till att baka lite till racet också, så dom kan få lite att frysa in.
   På tal om racet. Idag var jag ute och cyklade, och med mig hade jag Pricken. Han behöver ju tränas lite nu inför säsongen, och första tävlingen som är snart. Han var jätteduktig, förutom när han såg ett par katter och försökte sticka efter. Det gjorde ont. När vi kom hem flåsade han faktiskt, och det är inte ofta han gör det den lillen. Jag cyklade dock inte så långt, jag vågade inte för jag vet inte hur han är och hur det är med andra djur som han skulle kunna sticka efter. Jag vände då efter ca 1,3 km. Det blev alltså en nästan 3 km runda. Vet inte hur långt det är exakt till dit jag vände.
   Sen, när vi ändå prata om cykel. En kille på skolan, än så länge kan jag bara klassa honom som bekant. Han vet kanske hur man cyklar för att ta sig hit där vi bor. Så har jag tur kan han visa mig cykelvägen, det hade varit ganska najs att veta vart den är om man vill cykla eller åka inlines eller så. Lite kul bara, för han har bott här ca 3 månader, jag 1,5 år, och jag vet fortfarande inte vart cykelvägen är. Till mitt försvar har jag att han bor nog inte så långt ifrån den medan jag har minst 5 km dit.

That was that. Nu ska jag se på lite McFly vids från deras MySpace (www.myspace.com)

→Bye!←

26 april, somliga straffas direkt

Publicerad 2009-04-26 11:28:20 i Allmänt,

Säger man att man vill bli sjuk till en viss dag, då blir man sjuk direkt istället. Det har jag lärt mig. Jag ska nämligen på någon sugig skit med skolan på onsdag och ville bli sjuk till dess. Istället blev jag sjuk samma dag (hade dock redan ont i halsen som började dagen innan), och det sitter fortfarande i. Det gick från halsont till halsont och feber till snuva och halsont till mest snuva. Kan knappast andas, och jag hatar nässpray för jag får bara ont i halsen. Så alltså, somliga (dvs jag) blir straffade direkt. Får se om jag orkar skolan imorgon, eller om jag blir hemma. Ska i alla fall försöka följa med mamma till racet nu snart, fast i så fall sitta mest i bilen och läsa eller plugga.

Men men, nu börjar handen värka, så

Bye bye!

20 april, första dagen efter lovet

Publicerad 2009-04-20 18:55:12 i Allmänt,

♦Tro det eller ej så har inte jag varit så jättetrött faktiskt. Jag trodde jag skulle vara helt död första dagen i skolan efter lovet. Visst, jag var trött imorse och i början av dagen, men sen gick det bara uppåt. Det tog mig några timmar innan jag vaknade till liv. Jag läste dessutom 18 sidor för mycket på svenskan förut. Onödigt måste jag säga...
  Konstigt nog har jag inte varit hungrig heller. När klockan blev halv 1 och lunchdags, då hade jag mycket väl kunnat ha ännu en lektion utan att ha ätit.
   Så, med tanke på att jag inte var trött förut, så var jag inte det ens när jag kom hem. Jag åkte med pappa, och när vi kom började mamma med maten, jag satte mig vid datorn, en stund senare mat och sen.... Då blev jag rastlös! Inte ett dugg trött, bara uttråkad. Egentligen var jag väl trött, men så där konstigt övertrött. Så jaa, jag gick ut och grävde i lannet, och mamma blev förvånad över att jag grävde och vände i hela. Det kändes i ryggen kan jag lova. När jag kom in sen tänkte jag att jag skulle gå ut och sätta mig och måla, men så mindes jag att mamma gav som förslag att gå ut och leka med Pricken så han får träna lite inför racet. Det gjorde jag då, men jisses vilken kondition man har. Han hade kunnat lekt tio gånger så länge som vi gjorde, men jag blev så trött. Jag står ju inte direkt still och bara kastar en leksak. Det är ju inge kul. Nej, jag springer och jagar honom och har mig, kör dragkamp, springer lite mer. Och sen är jag trött!
  Jag lär alltså kunna sova rätt bra ändå ikväll tror jag.

Nu ska jag i alla fall sätta mig och måla och lyssna lite på min drog, McFly!
I am truly madly completely in love with them!
♦Bye!♦

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela