UnitedTears

30 december, Tode

Publicerad 2009-12-30 17:00:13 i Allmänt,

Då har jag jobbat klart för i år. Det känns riktigt bra måste jag säga. Förutom att det inte har funnits mycket att göra har det varit riktigt roligt, och jag hoppas verkligen att jag får hoppa in fler gånger.

Idag ska jag inte göra något mer än läsa klart Breaking Dawn och sova! Jag hade tänkt träna, men jag kände att jag inte orkade det. För trött! Det får alltså bli vila istället.

Hoppas alla får en trevlig nyårskväll och ett Gott Nytt År! Själv ska jag nog till Anna och Klarin hoppas jag!

"
Then I was done working for this year. I must say, that it feels really good. It's been really fun, apart from almost nothing to do, and I really hope I get to come in again.

Today I won't do anything else but finish reading Breaking Dawn and sleeping! I planned to practise, but I felt that I didn't have the strength. Too tired! It'll be resting instead.

Hope everyone will have a nice New Year's Eve and a Happy New Year! Me, I'll probably be with Anna and Klarin, I hope!

"

28 december

Publicerad 2009-12-28 19:03:44 i Allmänt,

Idag har jag hunnit både jobba, träna och städa. Gissa om jag är trött! Inte nog med det, jag sov inte speciellt bra i natt heller. Men I NATT då! Då kommer jag sova som en prinsessa!
ω
I wake up every evening
With a big smile on my face
And it never feels out of place

And you're still probably working
At a 9 to 5 pace
I wonder how bad that taste

ω

"
Today I've had time to both work, work-out and clean. Guess if I am tired! And it that weren't enough, I didn't sleep very well last night either. But TONIGHT then! THEN I'll be sleeping like a princess!
"

27 december, Farliga tankar

Publicerad 2009-12-27 22:08:50 i Tankar,

Tänk så farligt det kan vara att tänka. Börja man tänka för mycket på "fel" sak kan hela humöret rasa direkt och allt känns bara deppigt och meningslöst. Det maler och maler i huvudet på en, tills man slutligen känner sig helt ensam med sina problem, med allt! FAST, genom att få höra att någon kanske har det värre, eller att någon förstår ens tankar, då kan det lätta lite. Bara tanken på att den där "fel sak", kan vara mycket värre för någon annan gör att det genast känns lite bättre. Dock är det hemskt att någon ska ha det värre. Men så är det tyvärr. Världen är hemsk. Den är orättvis och hemsk!
Men det finns allt bra saker också! Jag har haft den enorma turen att ha fått stöta på MÅNGA bra saker i världen! Men samtidigt också haft "turen" att varit med om sämre saker som gör att jag uppskattar det bra i livet mer.

Nu är jag färdigpratad! Notting Hill och sängen väntar, och så blir det jobb imorgon!

God natt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela