UnitedTears

Pang, pang, pang!

Publicerad 2013-05-31 09:23:58 i Allmänt,

Jaha, så klockan är alltså bara tjugo över nio. Ändå är lägenheten ren och fin och jag ska cykla till universitetet snart. Det allra sista innan tentan!

Det blir enkort tur. Sen ska jag hem, äta och till en av våra fina parker för en kick off med projektgruppen! Mysigt med picknick och trevligt, stolligt sällskap!

Som att detta inte är en nog händelserik dag. I eftermiddag/kväll är jag bjuden på studentfirande hos en kompis också. Det är tur att jag slog in presenten och gjorde kortet inatt när jag inte kunde sova. En sak mindre idag!

Så, denna dag efter fyra timmars sömn. Får jag sova inatt istället? Lustigt nog blir ofta sådana här fullspäckade dagar med sömnbrist de bättre!

Besviken över att kunna röra mig??

Publicerad 2013-05-28 10:57:10 i Allmänt,

Det var nästan med besvikelse som jag klev upp ur sängen imorse. Lite öm här, lite stel där, lite trött i den muskeln där. Jag trodde att jag hade värre att vänta mig. Speciellt eftersom jag inte stretchade bra efter boxpasset igår. Dock ska man inte ropa hej förrän man är över ån. Ibland har värken kommit dag två. Än så länge har endast dag ett börjat. Kanske att jag får ångra min besvikelse imorgon?
 
Än en gång har jag läst igenom den powerpoint som den förra studenten gjorde efter sin praktik i Sydafrika. Det är galet vad jag längtar dit! Ett tag hade jag kalla fötter. Det var ett kort tag. Otåligt har viss planering redan påbörjats. Vilken väska ska jag ha? Vilken typ av kläder? Ska jag ta med datorn eller ej? Hur kommer det att bli med all litteratur jag behöver ta med mig? När ska jag skriva uppsatsen och rapporten för att samtidigt kunna uppleva landet och få tid till mina två veckors resa med min bror? Mycket är det som snurrar i huvudet. Mycket onödigt. Inget av detta behöver jag oroa mig för NU. Knappt att jag behöver oroa mig för det SEN. Allt kommer att lösa sig. Men oj, vad jag är taggad!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela