UnitedTears

Målet: en djungel

Publicerad 2017-06-28 17:26:06 i Allmänt,

Sedan igår har jag varit igång praktiskt taget non-stop. Utöver nattens sömn förstås. Igår var jag uppe tidigt, åkte till Maxi, gick till Clas Ohlson, åkte till Ikea, körde (konstig väg) till Uppsala. Jag kom innanför dörren och åt lite snabbt innan jag började tvätta, packa upp, gå ut med skräp, hämta saker från bilen och ställa i ordning på balkongen. Jag slocknade fint igår kväll!


Idag vaknade jag tidigt och hungrig. Runt ett åkte vi till Plantagen, Ikea igen, snabbt förbi Flogsta och hem igen. Varför? Jo, för att förvandla mitt hem till en vacker djungel fyllt med syre! Så fort vi kom hem, strax innan fem, fick jag stoppa fingrarna i jorden och börja sätta om blommorna. Min balkong är verkligen fin nu! Jag är så nöjd! Äntligen lockar det att gå ut och använda den. Det enda jag vill ändra är att ta bort träet och byta ut mot konstgräs eller lätt avtagabara träplattor. Det som är vill jag verkligen inte ha! Dessvärre har det visat sig lättare sagt än gjort att ta bort plankorna. Två kloka hjärnor och fyra händer lär klara det imorgon.

Midsommar på Landet och födelsedag i stan

Publicerad 2017-06-26 00:12:53 i Allmänt,

Vad vore väl midsommar om det inte kom lite regn? En sisådär två, tre skurar? Och vad vore väl midsommar om en inte äter jordgubbar, ungefär tjugotusen liter. Och blir inte midsommar lite extra bra när en får spendera den med familjen och morbror och hans fru och kusinen? Joho, minsann! Allt hör det till! Mer än så behöver inte sägas om midsommar tycker jag. Det var en bra helg!


Idag har vi dessutom fått fira pappa på hans bemärkelsedag! Middag på Pinchos och paketet. Det var också en väldigt mysig stund. Det har jag inga bilder på tyvärr... men jag uppskattade verkligen det hela!

Bildkälla: https://www.unikdekor.se/images/zoom/hjarta-2-.jpg

Måste jag röra mig igen?

Publicerad 2017-06-22 21:55:24 i Allmänt,

Jag har rört mig nog för resten av mitt liv. Jepp. Så är det! Kan jag välja mellan att cykla eller åka bil väljer jag oftast cykel, om sträckan är rimlig. Idag jublade jag nästan när min syster sa att pappa skulle hämta henne efter träningen. Jag var så trött att jag knappt kunde röra. Pappa fick lyfta upp och ned cykeln från bilen och vad jag fick låta för att ens få cykeln i förrådet. Slut i rutan är vad jag är. Fast jag har haft tur också! Imorse med bakningen och att ingredienser fanns, annars gör de aldrig det när en spontant kommer på att en ska baka. Det blev bra. Jag hann med det jag ville hinna med och ja, hade med andra ord flyt! Det enda jag känner nu är: nu vill jag sova, sova så sött... annars blir jag knäpp.Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela