UnitedTears

28 augusti, en underbar känsla

Publicerad 2009-08-28 21:48:07 i Allmänt,

Jag hade just en fantastisk känsla. Jag var ute och gick, och som de flesta nog vet så blir det ganska mörkt numera på kvällen, ganska tidigt. Men jag gick ut ändå. Vädret har inte varit bra ikväll, men just nu var det uppehåll. Redan när jag gick ut genom dörren och satte på musik kände jag att det bara kändes bra! Jag digga lite med musiken och satte iväg. När jag tänkte att nu blir det för mörkt för mig att gå, och skulle vända så började det så klart att regna. Först dugga, sen mer och mer. Men det vara bara skönt! Med mörkret och regnet kändes det lite kusligt, men samtidigt så himla bra. Jag kände mig väldigt känslosam, och nära till tårar om jag hade tänkt på "rätt" sak. Fast det var inte allt jag kände. Jag kände mig lycklig och nästan hel. När jag är ute och går så där letar jag ofta efter en känsla. Det är alltid något jag söker, men jag hittar det inte. Ibland når jag nästan fram, men inte helt och då blir jag besviken istället. Nu däremot nådde jag ända fram och det kändes så bra! Jag gick där i regnet, lyssnade på Meatloaf - I Would Do Anything For Love, det var mörkt och kusligt, men jag kände mig säker, invincible (lyssnade även på Jesse McCartney - Invincible). Himlen var mörk, men med många nyanser av en färg jag inte kan beskriva. Det var eerie, men vackert och detta var i början av promenaden, och redan då kändes det bra. Min känsla av säkerhet berodde nog på att jag bar Affes ring, inte runt halsen, utan på tummen. Jag tror ju på att han är min skyddsängel, och att bära hans ring tror jag förde honom närmare mig och gjorde att jag kände hans skydd ännu bättre. Jag förstår det faktiskt inte. Han dog när jag var runt tre år, och jag minns honom knappt. Ändå börjar jag nästan alltid gråta när jag pratar om honom, och jag saknar honom väldigt mycket. Jag har skrivit om det här förut, men jag förstår det lika lite nu som då. Men jag tror lika starkt på att det är han som är min skyddsängel.
  Jaa, nu har jag i alla fall försökt, och misslyckats, med att förklara den underbara känslan jag fick tidigare. Jag hoppas att jag kommer känna den igen, men... you'll never know.
Nu ska jag lägga mig och se på Scooby Dooby Doo!
Bye!

27 augusti, en vecka i skolan

Publicerad 2009-08-27 16:40:29 i Allmänt,

Believe it or not, så har jag börjat lyssna på Keith Urban. För den som inte vet så gör han country musik. Jag trodde ALDRIG att jag skulle kunna lyssna på country och faktiskt tycka om det! Keith Urban har nu dock spelats varm i datorn i flera dagar nu! Hans musik gör mig glad, och jag älskar hans röst!

"Yeah, I wanna feel the sunshine,  Shining down on me and you, When you put your arms around me, You let me know there's nothing in this world I can't do[...] I wanna love somebody, Love somebody like you" - Somebody Like You
"Take your records, take your freedom, Take your memories, I don't need them, Take your space and take your reasons, But you'll think of me, And take your cat and leave my sweater, 'Cause we have nothing left to weather, In fact, I'll feel a whole lot better, But you'll think of me, you'll think of me" - You'll Think of Me

På tal om ingenting, så har jag nu gått i skolan i nästan en hel vecka. Jag är glatt överraskad över hur bra det känns i den nya klassen. Alla är jättetrevliga och jag känner mig verkligen hemma där. Eftersom jag är lite av en loner och ibland gärna går iväg för mig själv och gör ingenting, eller träffar andra kompisar, så passar det perfekt här. Ingen skulle bry sig om jag bara gick iväg till någon annan, de skulle inte direkt ta illa vid sig tror jag. Jag tror dock fortfarande på min teori om att det är bättre att vara ensam tjej än om det vore två, för jag tror nästan att man förväntas umgås då oavsett om man vill eller inte. Fast jag kanske har fel. Jag lär nog aldrig få veta, hehe.
    Vad som är bra också, det är att jag kan fortfarande träffa mina kompisar från gamla klassen eftersom de praktiskt taget har samma schema som oss. I alla fall vad det gäller tider, vilket innebär att jag kan ha lunch med dom och umgås med dom!
   Jag ska ta och fortsätta med min Multimedia uppgift nu. Väntar på en webadress, sen är jag nog ganska klar med den! Fick gå lite tidigare från skolan som jag inte kände mig så pigg (trött, hängig, huvudvärk = resultat av att sitta i en datorsal på 25 datorer varav nästan alla är igång, hela dagen), och det känns det bra om jag kan göra klart uppgiften idag och skicka in så hon märker att jag tar det seriöst och inte skolkade (även om hon såg att jag var hängig), det ger alltid bra intryck. Så... 'til next time....
Bye!

21 augusti

Publicerad 2009-08-21 14:52:13 i Allmänt,


Så här kan det också se ut när man gosar med Disney. Nosen ser ut som en björn, och han ser hungrig ut, som att han vill äta upp mig! Eller så är han bara trött och gäspar, hehe. Eller nyser kanske? Well, you never know!
Idag är jag betydligt bättre! Ingen feber när jag vaknade, och knappt ont i halsen. Det känns riktigt skönt! Tillfälligt sjuk... är inte ens trött som jag brukar vara. Så, jag kan nog gå till skolan på måndag. Det ska faktiskt bli lite kul, för jag har saknat mina kompisar där! Synd att dom ska gå så långt bort bara, och inte i samma klass längre. Men, jag får träffa dom ändå! I alla fall bästaste QuAnna, tihi!
Nej, nu ska jag inte sitta mer vid datorn, har suttit här hela dagen, inte bra, inte bra!
Take care all!
Bye!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela