UnitedTears

Tankar kring nyår

Publicerad 2010-12-31 17:52:16 i Tankar,

Jag sitter vid pappas dator i stora huset med jordens huvudvärk. Den dränkta, svala handduken ligger på min panna och på nedervåningen tjuter Chaplin. Antagligen har han skadat sig, eller blivit skrämd. Det är inte omöjligt att det är Pricken som skrämde honom. När han blir trött kan han bli lite otäck.

Jag sitter här och tänkte se på Vampire Diaires, men insåg att jag tydligen redan har sett alla avsnitt som har kommit ut. Istället fick jag byta till One Tree Hill. Jag försöker desperat att hitta något sätt att få ögonen att slappna av och bli av med huvudvärken.

När jag sitter här tänker jag lite på det nya året, och året som har varit. Vad har hänt? Har det varit ett bra år? Eller har det varit dåligt? Jag tänker också på alla böcker jag har läst, och kommer att läsa. Jag tänker också på mina nyårslöften. Att jag ska svära mindre, och ha en bra januarimånad utan onödigt ätande, utan "godis" och onyttigt. Jag tänker också på morfar, borta i Filippinerna, och på hur fort detta år har gått. Jag trodde att året skulle bli bra, det kunde ju inte möjligen bli sämre än 2009. Början var dock inte helt hundra. Inte fortsättningen heller.

Men ändå. Tänk vad mycket roligt jag har haft! Vilka vänner jag har fått! Alla fantastiska böcker jag har läst och alla nya erfarenheter! Jag simmade på djupt vatten i en sjö! Jag låg med fötterna fastspända på en wakeboard mitt ute på en stor sjö med massa otäckheter under mig. Jag klarade det! Jag har tränat och jag är nöjd med mig själv. Jag blev av med de människor som bara har förstört för mig genom åren, och hittade istället nya som fick mig att må bättre. Jag har jobbat, och jag har fått se fantastiska filmer. Jag har haft nya idéer och ett flertal har jag verkställt.

2009 var ett katastrofalt dåligt år. 2010 hade mycket dåligt, men lika mycket bra. 2011 vet vi inget om, men vi kan då hoppas att det blir ett bra, händelserikt och roligt år med många nya erfarenheter att bjuda på.

Glöggmingel

Publicerad 2010-12-18 18:14:47 i Allmänt,

1) Jag har glömt att berätta att jag ska på McFly i april, right?! Det ska jag, flygbiljetter bokade, och konsertbiljett köpt. Så det så!


2) Idag var jag på glöggmingel hos U&V och Max! Det var mycket folk, men med ytorna att röra sig på märktes det knappt. Det var riktigt trevligt, och jag och två barn till mammas kollega letade tomtespår! Vi hade dem allesammans. Det var helt fantastiskt hur uttänkt allt var, med mat, lekrum till barnen, "julklappar" under granen som barnen fick ta, glöggen, granen, allt! Imponerande var det! Jag hoppas att jag får vara där någon mer gång innan jul. Det är ju nästan mitt andra hem numera, taha.

Nej, nu ska jag se på julkalendern, Vampire Diaries och bara ta det lugnt. See you soon!

Lucia och julgodis!

Publicerad 2010-12-13 17:42:52 i Allmänt,

För att tagga inför Lucia har jag i helgen bakat en hel drös med julgodis! Det då jag inte hade mina trötthetssvackor. Jag har ju nämligen än en gång lyckats bli lite halvsjuk. Men den här gången var det inte mitt fel! Det var mitt öras fel! Det där dumma hålet tyckte tydligen att det var dags för en ordentlig inflammation/infektion, vilket jag tyckte var elakt eftersom jag blev sjuk av det.

Efter två besök på vårdcentralen börjar det nu bli mycket bättre. Jag är bara trött fortfarande.

Men som sagt, jag bakade julgodis, och det var jätteroligt. Jag tror jag lyckades med 8 timmar utan en svacka då jag bara stod och bakade. Jag räknade ut att jag satt ner i max 10 minuter under dom timmarna. Med ett bra resultat gjorde det dock inget alls! Jag var helt slut efteråt dock och vilade läääänge.


Det här är lite av det jag gjorde.
Mer än det här ligger i skafferiet och väntar på att bli uppätet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela