UnitedTears

Sprudlande

Publicerad 2016-02-28 11:05:32 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Long time no see! När jag åker hemåt brukar jag tappa rutinen med att skriva. Veckan har gått otroligt fort! Speciellt eftersom jag var hemma måndag och tisdag vilket gjorde att onsdag egentligen kändes som måndag. Tanken på att gasque var två dagar bort kändes då helt overkligt och stressande. Hur kan det vara fredag om två dagar när det är måndag idag? Inte trodde jag att jag skulle hinna bli redo för den, men fel hade jag. Fredag kom. Inleddes med ett bra träningspass följt av en mindre bra föreläsning. Den lämnade jag faktiskt och fick istället mer tid att förbereda mig. Det gjorde att fredagskänslan verkligen infann sig. Det var roligt att göra sig i ordning, klä upp sig, tagga. Det var den bästa gasquen som jag har varit på! Mina två bordkamrater var fantastiska och gav mig så mycket energi! Underhållningen var otrolig! Många bra tal, spex och sånger. Jag kände mig lycklig. Maten var också suverän och personalen tillmötesgående. Efteråt stod jag på nederplan och pratade med Jim, vilket är gasquestandard, och några andra. Detta i väntan på att borden skulle plockas bort och dansgolvet öppnas. Dans blev det! Äntligen! Sedan promenad hem. Jag var mysigt glad när jag gick och lade mig, och vaknade med en go känsla i kroppen igår. Den gjorde mig sprudlande glad och jag kunde se hur folk runt mig smittades av den. Även personen i kassan på bolaget såg road ut när jag kom fram med ett stort leende på läpparna. Som att detta i sig inte var nog var vädret strålande och jag fick en promenad i skogen! Dessutom ringde Andreas på kvällen och bjöd över mig. Det var verkligen underbart. Äntligen fick jag träffa honom lite mer ordentligt. Det har inte blivit mycket sedan innan jul. En kväll som inte skulle bli så lång slutade visst vid tolv. Det här var två dagar som hamnar i må bra-burken.

Bara för att få med en bild; rådjuren som stod max 10 meter ifrån mig när jag gick till stationen förra lördagen för att åka hem.

Vilohelg och serier

Publicerad 2016-02-23 12:57:32 i Allmänt,

Efter några dagars välbehövlig vila och familjetid åker jag strax tillbaka till Uppsala. Dagarna har gått oerhört fort. De har inte varit innehållslösa, men samtidigt har jag inte gjort mycket. Mamma och jag var visserligen på vin- och delimässan i lördags. Det var jättetrevligt! Jag tycker verkligen om den. Alltid goda viner att prova, lite lakrits och choklad att smaka och spritglass! Min eviga favorit!

I övrigt har jag försökt att plugga lite, träffat någon kompis, tränat lite, gosat med vovvar och fortsatt att glo på serie! Det verkar för övrigt som att penicillinet har hjälpt! Känner mig inte alls lika tät i bihålorna längre vilket känns helt fantastiskt! Kanske får jag bli frisk nu efter 2,5-3 månader. Det vore helt underbart.

På tal om serier. Gilmore Girls är ju en av mina största favoritserier. Deras rappa kommentarer, härliga relationer och både stollighet och klokhet. Där är jag hemma! Hemma var jag även igår när jag läste tidningen. Jag tycktes inte vara ensam om att gilla Gilmore Girls. Nemis kompis hade en tröja med ett av Lorelais roligaste uttryck, "Oy, with the poodles already". Aldrig ensam.Penicillinkur

Publicerad 2016-02-19 22:50:05 i Allmänt,

Den där förkylningen som jag är så trött på? Lika trött på den än! Egentligen ännu mer nu eftersom jag har börjat känna mig något sämre igen. Idag fick jag äntligen prata med läkaren igen vilket resulterade i en penicillinkur. Hjälper inte det blir det röntgen av bihålorna. Läkaren var inne på röntgenspåret redan idag men valde penicillin först. I så fall har vi gjort det vi kan. Det är mycket meduciner nu. Förhoppningsvis gör det susen! Är så nedrans less på det här. Gråtfärdigt frustrerad. Aldrig får jag vara frisk någon längre period. Nåväl, dags att sluta deppa och göra det bästa av situationen! Jag fick åtminstone bra respons hos sjukgymnasten. Hon såg stora framsteg och var glad och uppmuntrande. Dessutom sa hon att det är kul att jobba med mig eftersom jag är så pass insatt i träning och kan känna när det blir fel, när det gör ont. Det gör att hon kan gå in mer på detalj. Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela