UnitedTears

En långtur

Publicerad 2018-01-29 21:58:06 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt, Jag älskar att springa,

När en är mentalt inställd på något brukar det gå bra. Det gjorde det i våras när jag skulle ta en längre löptur. Det gjorde det idag också när tog en lång tur. De var inte lika långa men jag känner ändå en klar förbättring idag. En del är hur det gick att springa. Benen var förvisso tunga redan tidigt under passet och efter en tid hade jag till och med slutat svettas. Den andra aspekten är hur jag känner mig nu efteråt. Det är inte alls samma trötthet och feberkänsla som jag hade i våras. Det är jag mycket tacksam för. Benen har varit möra men ändå okej. De har foam rollats och torterats men det kommer garanterat att gynna mig imorgon. 

Den första långturen i våras tog jag efter ungefär fyra månaders träning, inklusive några veckors uppehåll här och där på grund av skavsår och förkylning (tror jag). Dagens, det andra, var nio månader senare. Nio månader (plus de första fyra) av någorlunda regelbunden, om än inte utvecklande, träning. Det är först efter årsskiftet som jag tog tag i det ordentligt igen. Innan det blandades det med gymträning och dans. Givetvis påverkar de båda löpningen till det bättre men jag höll löp-/joggingpassen relativt korta och mest för att rensa hjärnan. Fortsättningsvis kommer jag fortfarande att dansa och gymma men löpningen kommer att ha första prio. Det är trots allt det jag kommer att vilja prestera i på ett lopp!

(null)
Trött och nöjd vampyr.

En andra arbetsdag

Publicerad 2018-01-25 19:52:01 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt,

Redan efter två dagar på jobbet känner jag att jag trivs oerhört bra! Det är självständigt, men de förväntar sig inte att jag ska kunna allt än. En relativt lång inlärningsperiod är inräknad. Det känns bra och gör att det blir lättare att faktiskt lära sig. Jag har idag hoppat mellan femtioelva olika saker innan jag började få saket gjort. Ibland är det bra att börja med att förstå vissa saker innan en gör dem.

Självständighet men hjälpsamma kollegor uppskattar jag. Likaså atmosfären som finns där. En avkopplad miljö, skämtsamma, lättsam. Idag avslutades dagen även med en after work. Lika lättsam och härlig den!

Dag två och jag känner mig redan hemma. Det skulle jag vilja påstå är ett bra första intryck!

Om..

Publicerad 2018-01-24 23:28:13 i (Student)Livet i Uppsala, Allmänt, Jag älskar att springa, Tankar,

..alla mina dagar skulle vara som denna skulle jag aldrig aldrig ha en tråkig stund.

Om motivation till att läsa alltid låg på den här nivån skulle jag ta mig igenom mycket mer litteratur, mycket mindre smärtsamt.

Om energin alltid låg på den här nivån skulle jag... nog vara övertränad. Okej, energin är bra, men kanske inte varje dag. Någon gång är det ju bra att vila också. Okej...

Om alla läkare var lika bra som den jag träffade idag hade jag aldrig kommit hem med fler frågor än när jag gick dit.

Om alla dagar bestod av samtal som de jag hade idag skulle jag alltid sväva på moln och vara glad.

Om alla löpturer lämnade mig så här euroforisk skulle jag springa konstant i jakten på den känslan.

Om alla löpturer var som denna hade jag varit en ultralöpare vid det här laget.

Om alla dagar var som denna skulle jag nog bli trött till slut, men vilken bra dag det har varit. Produktiv och lugn. Stillasittande och aktiv. Allt av det bästa. Vilken natts sömn det kommer att bli!

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela